Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Minden szülő nő kiabál, aki...

Minden szülő nő kiabál, aki érzéstelenítés nélkül, természetes úton szül?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 13:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Vajúdás közben volt hogy jajjogtam, de szülés közben meg sem nyikkantam :)
2009. okt. 8. 14:52
 12/24 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem kiabáltam, inkább csak hangosan szuszogtam. Egyébként szerintem a többi szülő nőt kifejezetten zavarja, ha valaki kiabál. Legalábbis én majdnem átmentem a szomszédba csendre inteni... :D
2009. okt. 8. 14:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a tágulási szakaszt végig ordítottam, az kb. 4-5 óra volt. Sajnos előtte már 3 napja kínlódtam a fájásokkal, és nagyon fáradtan mentem a szülőszobába.

Nem vagyok büszke rá, hogy így történt, de ez van! Az elsőt így is császárral szültem, a másodikat meg rendesen, aminek nagyon örültem(még most is).

Csak csodálni tudom azokat akik halkan bírtak szülni! Minden elismerésem az övék!

2009. okt. 8. 14:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szüljön mindenki,ahogy jól esik.most a másodikkal lehet eleresztem magam,majd meglátjuk!
2009. okt. 8. 15:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a tolófájások kezdetén kiabáltam, aztán a dokim szólt, hogy jobb, ha nem teszem, mert elvonja az energiát, amikor nyomok, úgyhogy abbahagytam. Szerintem semmi szégyellnivaló nincs benne, ha erre vonatkozik a kérdés.
2009. okt. 8. 15:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én kiabáltam, mert az esett jól. Aztán rámszólt a doki, hogy hagyjam abba a saját érdekemben, és koncentráljak a tolófájásokra, vagyis összeszorított foggal nyomjak. Hát így lett...
2009. okt. 8. 16:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sem voltam néma, de nem is ordítás volt ez igazán. Külföldön szültem és állítható volt az ágy egy gombbal, naná véletlen mindig azt a gombot nyomtam meg miközben kapaszkodtam. Az meg mindig hirtelen lejjebb állította az ágyat a nagy fájások közben. Akkor kezdtem el magyarul káromkodni, úgyse értette senki :)
2009. okt. 8. 17:14
 18/24 anonim ***** válasza:
amúgy nekem volt, hogy mondta a doki kiabáljak nyugodtan, inkább mint hogy az arcomba szuszogjak:)))
2009. okt. 8. 17:34
 19/24 anonim ***** válasza:
én üvöltöttem.nekem így könnyebb volt.
2009. okt. 8. 17:57
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kiabáltam, csak felváltva mondogattam a Jézusom és a basszus szavakat - nem halkan. :-)
2009. okt. 9. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!