valami szintelen szagatalan viz folyt ki belőlem, gondolom ez a magzat viz volt.. 37 hetes vagyok. mikor szokott megg indulni a szülés miután el kezd szivárogni a viz?
Egyáltalán honnan tudom biztosan h ez magzat viz volt??
Nagyon valószinű hogy ez az. Tusolj le, ülj rá pucéran egy összehajtott lepedőre fehérre. ott látni fogod h milyen és mennyi, ha két réteg elázik akk irány a kórház. Fertőzésveszély miatt. Nekem is igy indult de sajnos fájás 0. Még oxitocinnal sem, ugyh császár lett belőle :)
2013. jún. 1. 19:50
2/10 anonim válasza:
menj be a kórházba.Nekem magzatvíz elfolyástól számítva 8 óra múlva lett meg a lányom,a fájások kb 2-3 óra múlva kezdődtek
2013. jún. 1. 19:51
3/10 anonim válasza:
papírzsepit tegyél be feküdj le és ha fél órán belül átázik akkor a víz volt.
egyébként jöhet folyamatosan is,csordogálhat is,szakaszosan is folyhat..ez változó,mivel a baba feje elzárja a víz útját.
de vszínű a víz lesz..cuccolj össze :)
2013. jún. 1. 19:53
4/10 anonim válasza:
Igen valószínű:)
2013. jún. 1. 20:09
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. be vagyok tojva..várjam meg a fájásokat akkor mennyek kórházba?
kicsit elkezdett fájdogálni a derekam is, de nem vészes..Nem korai még betöltött 37 héten a szülés??
2013. jún. 1. 20:21
6/10 anonim válasza:
Szia!Ne várj semmire..irány a kórház!!Ha folyik a magzatvized,akkor már úgysem tudnak semmit tenni,mint hogy megszülöd a babát:-)Egyébként meg már nem korai,betöltött 37.héttől nem beszélünk korszülésről sem!!Szóval irány a kórház,mert ha tényleg a víz folyik,nagyobb a fertőzésveszélye,illetve e ködökzsinór is előreeshet,a babára nézve is veszélyes lehet!!!A fájások pedig nem biztos,hogy azonnal megindulnak,lehet csak órák múlva....Könnyű szülést neked!!Üdv:Egy szülésznő
2013. jún. 1. 20:38
7/10 anonim válasza:
Magzatvíz szivárgással nem szabad várni,FERTŐZÉSVESZÉLY,mint ahogy előttem is írták.
Nekem is így indult,vajúdás alatt antibiotikumot kaptam,majd szülés után 3 napig a baba is és én is.
Ne várj fájásokra,menj kórházba!Nekem az ottani vizsgálat után kezdődtek csak a fájásaim,de oxyt kellett kapnom mert nem erősödtek.
Remélem készülődsz!
2013. jún. 1. 20:41
8/10 anonim válasza:
ne szöszmötölj ..indulj..
2013. jún. 1. 21:03
9/10 anonim válasza:
A magzatvíz volt? Nekem is így indult, 2 órával később már 3 perces fájásaim voltak. Ha szültél akkor jól vagytok?
2013. jún. 2. 21:44
10/10 anonim válasza:
nekem 35+5hetesen ment el a viz ugy hogy semmim nem fajt,kb 2ora mulva lettek fajasaim,5ora mulva meglett a fiam,most 4hetes :) sok szerencset
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!