Mikor lehet ebből baba?
Figyelt kérdés
Bartánőmnek tegnap elment a nyákdugója délelődt 11 kor.és azóta semmi sem fájás se semmi!!
Azért kérdezem mert nekem mind a két babámnál nyákdugó és magzatvíz csurgás volt és egyből fájások,majd kicsi vajudás és baba!!
Csak nem tudtam neki mit mondani mikor lehet ebből baby
köszönöm szépen
ja első baba és 22 éves
2013. máj. 31. 17:41
1/6 anonim válasza:
Nekem 34 hetesen ment el a nyákdugó és a végén indítani kellett:)
2/6 anonim válasza:
Ez az, amit senki nem tud megmondani :)
3/6 anonim válasza:
Nekem szülés előtt 1 héttel ment el.
Mindenkinél más.
4/6 anonim válasza:
Nekem szülésznő,védőnő, mindenki elmondta, hogy mikor kell kórházba indulni.. és mind hozzátették, hogy ami ne izgasson az a nyákdugó.
Az annyit jelent, hogy a méhszáj már valamennyire nyitott, de attól még a baba hetekig bent lehet. Örüljön neki, vajúdáskor ennyivel kevesebb "dolga" lesz :):)
5/6 anonim válasza:
37 hetesen ment el a nyákdugó
mégis indították a 41 héten,
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. máj. 31. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!