Más is észrevette, hogy a császáros babák sokkal nyugodtabbak? Vagy ez csak az én tapasztalatom?
Figyelt kérdés
a kórházban egyértelműen látszott melyik baba, hogyan született/nem csak a buksira gondolok, mert az egy idő után rendeződik/ a császáros babáknak szinte egy mukkja nem volt, míg a többiek azért próbálgatták a hangjukat. Ez a különbség vajon a későbbiekben is megmarad?2013. máj. 30. 14:57
21/27 anonim válasza:
Nyugodtabbak vagy többet alusznak? Mert ez a csaszarhoz adagolt nagy mennyisegü fajdalomcsillapito gyogyszer hatasa a babanal, az elsö hetekre-honapokra irjak, mig tavozik a szervezeteböl.
22/27 anonim válasza:
Na, ezert kellett leirnom 2 csaszarmetszes utani tapasztalatomat, hogy nullara lepontozzak. Mar többször is ez törtent, utoljara pl egy varandos nö parja ertekelte "tapasztalat nelküli okoskodasnak" 3 gyermekem alapjan irt tapasztalataimat a kerdesere, akik elsö gyermeküket varjak. Hiaba a sok köszönet privat is mas valaszokra, tenyleg at kell gondolnom, erdemes-e segitö szandekkal idöt forditanom ismeretlenek kerdesere?
23/27 anonim válasza:
Most itt mi van?
Akinek nem nyugodt a császárral született babája, annak mindenkinek haszontalan a válasza?
Gyertek el és nézzétek meg a fiamat, milyen nyugodt természetű és majd meglepődtök, hogy ez a kijelentés sem igaz.
Nálunk a családban, az összes simán született kisgyerek ezerszer nyugodtabb, mint a császárral született gyerekek. Szóval van ellenpélda is rendesen.
Amúgy ez szerintem nem a születés módjától, hanem a gyerek egyéniségétől és tulajdonságaitól függ.
24/27 A kérdező kommentje:
Nem is figyeltem a pontozást. Erre már régen nem nincs mit adni, el is felejtettem.
Nyomom a zöldet mindjárt.
2013. jún. 1. 13:27
25/27 anonim válasza:
Nekem az egyik lanyom programozott a màsik surgöségi császárral született,8 ora vajudàs utàn.Mindkét lányom extra nyugodt :) szerintem nincs összefüggés amugy. . .
26/27 A kérdező kommentje:
Ennek az akárhanyadik serynek aki privátban irogat üzenem, hogy ő a fogyatékos, de minimum egy érzelmi nyomorék, akiből már nem lesz normális ember. Az én gyerekem csak nyűgös, de ezt 1 hónaposan megteheti.
2013. jún. 1. 21:47
27/27 anonim válasza:
Bar sokan ellenem voltak itt, mert sztem nem nyugodtabbak, hanem ez lehet az epidur./altatoszer hatasa, En azt kerdeznem: a sajat, csaszaros es normal uton született gyerekedet összehasonlitva Te mit gondolsz? Ill. akinek van mind2?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!