Mi a véleményed az ezen a videón látható szülésről, te is ilyen körülmények között szeretnéd és ilyen meghitt stílusban?
A videó gyönyörű, szülnék ilyen meghitten, boldogan, tényleg várva.
De, csak úgy, ha a másik szobában egy komplett steril műtő van, ha baj lenne...(amiről "nem kell tudnom")
Nem, nem kapott oxitocint, mert a dokija abszolút természetes szülés párti -ezért választotta. És a kulcsszó a mondataidban a PROBLÉMAMENTES. Ugyanis egy csomó esetben NEM látható előre a probléma. A nővéremnél kiderült, hogy egy véralvadási rendellenesség okozta az idő előtti leválást - amit senki nem láthatott előre.
Én pontosan ezek miatt a dolgok miatt gondolom azt, hogy felelőtlenség otthon szülni a kényelem miatt, amikor a biztonságra is van lehetőség. A kedvenc pöttyös bögrém, és a saját kádam nem fogja baj esetén megmenteni a babám életét - és az enyémet sem.
És hidd el nekem, hogy az égvilágon senki semmit nem sulykolt belém, önállóan i képes vagyok gondolkodni, és a saját agyammal mondom azt, hogy soha nem kockáztatnék. Ha csak egy ezrelék is az esélye annak, hogy élet múlik a műtő közelségén, akkor ki vagyok én, hogy egy másik életet kockáztassak? Milyen alapon? A saját kényelmemért? Hát én nem vagyok ennyire ego. Nekem a babám fontosabb.
Csodás ez a szülés, meghitt, boldog!
Én személy szerint nem merném bevállalni az otthonszülést. De ha a kórházban lenne lehetőség ilyen szülésre, simán bevállalnám. (De valószínű császárom lesz megint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!