a lényeg elkezdődik 10majd pl. 5 perces fájásokkal a vajúdás és tart x. másodpercig.
Tehát 5 percenként faj 30 masodpercig és ez sűrűsödik,vagy folyamatosan .faj csak akkor erősebb?
2013. máj. 27. 12:16
1/6 anonim válasza:
Nem fáj folyamatosan, amikor éppen nincs fájás akkor egyáltalán nem fáj. Pl 3 perces fájás : 3 percenként fáj 30-40 másodpercig. Ja és minél sűrűbb, annál erősebb. Minél erősebb, annál közelebb van a "buli" vége. Ha szerencséd van, akkor enyhe fájásokkal is szépen tágulsz.
2013. máj. 27. 12:23
2/6 anonim válasza:
utána szinte már folyamatosan fog fájni,a fájások 2 percben belül újra jönnek,folyamatos összehúzódások jönnek,majd végül a baba feje a szülőcsatornába leér és elkezdődik a tolófájás,ilyenkor már kakilási ingert érzel,a fájdalom leírhatatlan ..
2013. máj. 27. 12:24
3/6 anonim válasza:
Nagyon egyéni a fájdalom! Nekem mindkét vajúdásom 5 perces fájasokkal indult!
A burokrepesztésig teljesen jól elvoltam a fájásokkal, na utána aztán markolásztam az ágy karfáját! A végén szinte egybefolytak, aztán mikor nyomni kellet, az az inger elnyomott minden más érzést.
2013. máj. 27. 12:36
4/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire bírod a fájdalmat. Nekem már a jósló fájás elviselhetetlen volt. A vajúdás alatt pedig a fájások közt is folyamatosan fájt, de van aki ezt nem érzi. Nekem pl 10 órán át teljesen rendszertelenül jöttek, 2-7 percesekig. Majd kb 3 perceseknél rendeződött, és hát egyre jobban fájt.
2013. máj. 27. 12:39
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél kicsit más. Nekem egyszerre jött az első fájás és folyt el a magzatvíz, 8 perc volt a következő fájásig, de utána már 4 percesek voltak, kb.fél órára rá 2 percesek, és a végén 1 percesek (első fájástól 1 óra 50 perc telt el a baba kibújásáig). Úgy 20-30 perc volt nagyon kemény a végén, ott már a fájások között is éreztem fájdalmat a hasam aljában ahogy feszített a baba feje. Addig viszont viszonylag elviselhető volt, pedig nem magas a fájdalomküszöböm. A tolóknál én semmi fájdalmat nem éreztem, csak iszonyat erős ingert (ugyanolyan mint egy erős székelési inger csak szorozd be ezerrel).
2013. máj. 27. 17:00
6/6 anonim válasza:
Szia,
nekem indították, és oxit kaptam, így elég hamar elértem a 2 perces majd 1 perces fájásokhoz. Olyan mintha hullámként jönne... lassan elkedz erősödni, tetőzik, aztán gyengül, kis szünet következik, lehet pihenni, erőt gyűjteni, aztán jön a következő hullám. Egyre erősebbnek érzed a vége felé, de ez azért van mert fáradsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!