Akinek indított szülése volt válaszolna néhány kérdésemre?
Ha ma magától nem indul meg holnap reggel megindítják a szülést. Mára vagyok kiírva, de voltak kisebb vérnyomás godjaim így a dokik így látják jónak.
Szóval arra lennék kíváncsi milyen volt, meddig tartott az indított szülésed, és hogy hogyan viselted lelkileg, hogy nem magától indult meg a dolog?
Hozzá teszem nagyon bízom benne hogy a kicsikénk még ma elindul magától :)
november 7-re voltam kiírva de nem történt semmi.nekem nem volt fogadott dokim,így egyik nap NST,másik nap amnioszkópia és ez így ment november 12-ig,akkor kezdtem tölteni a 41 hetet..mivel nem történt semmi de már az NST nem voltak nagyon jók,ezért az ügyeletes dokinő másnapra felküldött oxitocinos terheléses infúzióra,és jelezte hogy valószínű szülésindítás lesz úgy készüljek.ez volt s 41 hét 1 napján.13-a reggel a férjemmel felmentünk a szülőszobára megvolt a terheléses,voltak fájásaim valamennyire,de a méhszáj totál éretlen volt,ezért kaptam zselét és várni kellett a hatást,egész nap fent voltam a szülőszobán,de csak este 5 körül kezdett fájni igazán,na akkor kértem epidurált az nekem is nagyon jó volt,tényleg jó volt mert mikor kiment a hatása baromi erős fájásaim voltak és amikor kaptam a következő adagot már nem is fájt,este 7-től másnap hajnali 3 ig folyamatosan kaptam az edát emellett éjszaka tudtam pihenni,(nagyon elhúzódott a szülés,de mivel remekül volt a baba semmi gond nem volt,szépen lassan tágultam,nem volt hova rohanni!)3 óra után jött a fiatal kis ügyeletes rezidens és burkot repesztett,mert bár megrepedt magától,de nem eléggé,aztán gyorsan felpörögtek az események,és 14 -e reggel 4:55 re megszületett
3620 gramm és 51 cm. szép egészséges nagyfiú !
minden rendben volt ,mondhatom szerencsém volt jó gárdát és orvost fogtam ki meg voltam elégedve,3 nap múlva mehettünk is haza,
szóval az én szülésem meg ilyen volt,de nem volt apás szülés,egyedül kinlódtam végig.csak míg vártuk a tágulást és NST-re voltam kötve addig volt bent a férjem. reggel hívtam a családot hogy mizujs..
már 6 hónapos nagyfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!