Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A miskolci Semmelweis kórházba...

A miskolci Semmelweis kórházban milyen a szülés?

Figyelt kérdés

Előzőt még más kórházban szültem, ott sok volt a kötelező protokoll. Beöntés, hanyattfekvés, infúzió kötelező volt, enni-inni nem volt szabad stb.

Minden info érdekelne: végeznek-e beöntést, vajudás közben csak hanyatt fekve lehet lenni(sajnos hanyatt fekve nagyon rosszul vagyok terhesen is),lehet-e szőlőcukrot, vizet bevinni, milyen érzéstelenítést lehet kérni, apás szüléshez kell-e előre fizetni, a babát rögtön elviszik stb?

Köszönöm, aki megosztja velem tapasztalatait!

36 hkm

2013. máj. 27. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:

nem egészen 2 hónapja szültem ott. beöntést nem kaptam, mert volt kaki mielőtt elindultunk. infúziót adnak közben, bevinni csak szőlőcukrot és vizet lehetett. én sem akartam hanyatt feküdni, de azt mondták,h. a ctg miatt Kötelezö. lehet ha fogadtam volna szülésznőt más lett volna a helyzet. de csak dokim volt . EDA és gáz van, de az edához kell h. legyen papírod. NST-ről kűldenek majd aneszteshez, az ott kapott papír nálad kell legyen a szülésnél és még így is kötekedni fognak, nekem azt mondták, ha majd megjön a doki, vele megbeszélik. erre mondtam, h. már ezen túl vagyunk, így nagy nehezen rászánták magukat. (jelzem nekem szarul adták be, nem használt semmit. ) apás szüléshez 2500 .- a ruha automatából. a baba pedig szülés után rád kerül, majd apánál van míg téged intéznek, aztán megszoptatod, még 2órát ott vagytok hármasban, majd a babát elviszik, téged letolnak, apát haza küldik. én hajnalban szültem, fél 7-kor kerültem a gyermekágyra, 9-10 körül már hozták a babát.

ha kíváncsi vagy még valamire, írj nyugodtan!

2013. máj. 27. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Zsófi, nem rosszul emlékszel?

Decemberben szültem ott és a ruha 3000Ft volt az automatából.

2013. máj. 27. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
nekem is 3000-et mondtak mások, de ott bent már 2500-at, ezt a párom meg is erősítette, mikor később rákérdeztem. nem hiszem h. kivételeztek volna velünk.
2013. máj. 27. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
de még ha hallucináltam is, azon az 500.- -ott, akkor senki nem fog fennakadni, ugye? ;)
2013. máj. 27. 10:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves Zsófia, gratulálok a babához, és köszi a válaszokat.

Hát a hanyattfekvés nem túl jó hír, az EDA nekem sem használt az elsőnél sajnos. Holnap kell mennem az altatóorvoshoz, akkor majd ott is kérdezek részletesen. Azt hittem, csak én vagyok az egyetlen, akinek nem használt az EDA, mindenki más ódákat zengett róla.

Ha bármi még eszetekbe jut, köszi előre is. Ismerőseim a Megyeiben szültek, ott sokminden másképp van.

2013. máj. 27. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!