Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, akiknek szülés után...

Anyukák, akiknek szülés után nem jött meg és gyógysert kaptak, hogy megjöjjön nektek megjött a gyógyszer abbahagyása után?

Figyelt kérdés

7hónapja szültem egyszer jött meg 4hónap után(nem szoptatok már 6hónapja). 2hete voltam nőgyógyásznál kaptam gyógyszert hogy megjöjjön 10napig kellett szednem tegnap fogyott el. De nem jött ma meg.

Volt valaki így ogy utána sem jött meg neki?

Miërt nem jött meg "segítséggel"sem??

Mit tud még az orvos tenni hogy megjöjjön?

Nálatok mi volt miutan visszamentetek az orvoshoz?

2013. máj. 26. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp hormon vizsgálat kéne. Attól hogy gyógyszerrel meghozzák (gondolom norcoluttal). Attól még nem biztos hogy be is áll tőle. Lehet van valami kis hormon probléma ami miatt nem jön. Ezeket sokszor gyógyszeres kezeléssel rendbe lehet tenni.
2013. máj. 26. 16:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Duphaston nevű gyógyszert kaptam
2013. máj. 26. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
az progeszteron. Ezt szokták adni terhesség megtartására is akinél nagy az esély hogy elmehet a baba. Próbáld meg legfeljebb ha nem segit akkor lehet más felé keresgélni. Bajod nem lesz tőle.
2013. máj. 26. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen gyógyszerek után nem 1 nap múlva, hanem 3-4 nap múlva jön meg.
2013. máj. 26. 19:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönön,ezt nem tudtam
2013. máj. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!