Hány kórházi csomagot raktok össze? Mit visztek bennük? Sok helyen olvasom, hogy 1. szülőszoba,2. baba,3. kórházi? Most akkor 3 csomagot kell vinni?
Lehet buta a kérdés, de én úgy gondoltam, hogy van egy közepes méretű gurulós bőröndöm, és a babának meg magamnak mindent abba szeretnék rakni....
A szülőszobára meg egy kisebb csomagot raknék össze úgy egy szatyornyit... vagy max. egy hátizsákkal..
A babának mit kell vinni a kórházba??? Magamnak már Júliusban szülök :)
36 hetes vagyok.
1 kofferbe pakolok.
Nekem
3 hálóing
1 papucs
1 nagy, 1 kicsi törölköző
1 köntös
5 bugyi
1 csomag betét
Wc papír,Tusfürdő, sampon fésűt
Konyharuha kés kanál villa pohár
Babának
1csomah pelenka, popsitörlő, popsikrém, 1 cumisüveg, 1 cumi, kiskesztyű, 3 textil pelenka
Az első gyerekkel é is annyi kacatot beraktam, most már tudom higy csak ennyi kell...
Szülőszobára semmit nem pakolok.
Itthon a hordozóba berakom a baba ruháit plédet amibe haza hozzuk, azt majd hozza a férjem mikor megyünk haza
A szülőszobára vizet, kekszet ilyesmit gondoltam én is, azért is írtam, hogy elég lesz ott egy szatyor is... :)
Akkor szerintem marad a közepes bőrönd, és abba minden bele fog férni...
Nálunk úgy tudom, hogy valamennyi pelust adnak egy napra, szóval nem akarok sokat vinni.. Kaptam barátnőméktől újszülött pelust nekik kimaradt szóval úgy 20 db-ot szándékozok vinni, mert annyi van... Meg még lesz itthon is, ha nagyon fogyna, majd az ember hoz be...
Ruhát fogalmam sincs, hogy nálunk adnak-e... Debreceni Klinikáról van szó egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!