Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány kórházi csomagot raktok...

Hány kórházi csomagot raktok össze? Mit visztek bennük? Sok helyen olvasom, hogy 1. szülőszoba,2. baba,3. kórházi? Most akkor 3 csomagot kell vinni?

Figyelt kérdés

Lehet buta a kérdés, de én úgy gondoltam, hogy van egy közepes méretű gurulós bőröndöm, és a babának meg magamnak mindent abba szeretnék rakni....

A szülőszobára meg egy kisebb csomagot raknék össze úgy egy szatyornyit... vagy max. egy hátizsákkal..

A babának mit kell vinni a kórházba??? Magamnak már Júliusban szülök :)

2013. máj. 23. 15:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy csomagom volt, abban minden elfért.A szülőszobára nem kell nagyon semmi, csak te+ max néhány pzs+1 hálóing meg papucs.Ami másnapra kellett az volt a csomagba, a többit mindig behozta a párom, mikor jött látogatni.
2013. máj. 23. 15:51
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

36 hetes vagyok.

1 kofferbe pakolok.

Nekem

3 hálóing

1 papucs

1 nagy, 1 kicsi törölköző

1 köntös

5 bugyi

1 csomag betét

Wc papír,Tusfürdő, sampon fésűt

Konyharuha kés kanál villa pohár

Babának

1csomah pelenka, popsitörlő, popsikrém, 1 cumisüveg, 1 cumi, kiskesztyű, 3 textil pelenka

Az első gyerekkel é is annyi kacatot beraktam, most már tudom higy csak ennyi kell...

Szülőszobára semmit nem pakolok.

Itthon a hordozóba berakom a baba ruháit plédet amibe haza hozzuk, azt majd hozza a férjem mikor megyünk haza

2013. máj. 23. 15:52
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, az még kimaradt, hogy a babának kórháza válogatja mit kell vinni, van ahol adnak kisruhát, van ahova vinni kell, ez így van a pelenkával is.
2013. máj. 23. 15:53
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egybe pakoltam, de praktikusabb lett volna külön. A szülőszobára papucs, zsepi és rengeteg ásványvíz kell! Szülés után nagyon szomjas leszel! Nem árt pár darab kekszet is bevinni, lehet, hogy sokáig ott dekkolsz. De kívánom, hogy ne így legyen!
2013. máj. 23. 15:54
 5/21 A kérdező kommentje:

A szülőszobára vizet, kekszet ilyesmit gondoltam én is, azért is írtam, hogy elég lesz ott egy szatyor is... :)

Akkor szerintem marad a közepes bőrönd, és abba minden bele fog férni...

Nálunk úgy tudom, hogy valamennyi pelust adnak egy napra, szóval nem akarok sokat vinni.. Kaptam barátnőméktől újszülött pelust nekik kimaradt szóval úgy 20 db-ot szándékozok vinni, mert annyi van... Meg még lesz itthon is, ha nagyon fogyna, majd az ember hoz be...

Ruhát fogalmam sincs, hogy nálunk adnak-e... Debreceni Klinikáról van szó egyébként...

2013. máj. 23. 16:06
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok, és én is a debreceni klinikán szültem 9 hónapja. Adnak pelust annyit, amennyit kérsz (Libero 2-est. Ruhát is adnak a picinek, de én már másnap átöltöztettem az otthonról hozottba! Ha van fogadott orvosod, akkor mindenképpen egyágyas szobába fogsz kerülni a vajúdáskor.
2013. máj. 23. 16:12
 7/21 A kérdező kommentje:
Nincsen dokim... :(
2013. máj. 23. 16:14
 8/21 anonim ***** válasza:
Én a helyedben akkor is megpróbálnék egy egyágyast intézni. 4 db van belőle. Ha oda kerülsz, és lesz szabad szoba, akkor biztosan vajúdhatsz ott is. Sokkal kényelmesebb ott szülni!
2013. máj. 23. 16:17
 9/21 A kérdező kommentje:
Igaz szülésznőm se lesz, de van ismerősöm, meg azért majd próbálkozok :)
2013. máj. 23. 16:19
 10/21 A kérdező kommentje:
Tényleg, én el nem tudom képzelni, hogy hogy mennek ki az anyukák wc-re, vagy zuhanyozni, ha ott van a pici állandóan... Te hogy oldottad meg?
2013. máj. 23. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!