Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik mostanában szültek a...

Akik mostanában szültek a pécsi szülészeti klinikán, Tőlük kérdezem mi az amit kell vinni a babának?

Figyelt kérdés
Csak annyit tudok, hogy ruhát kap, de pelus, popsikenőccsel stb. mi a helyzet? Köszönöm!

2013. máj. 5. 20:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Pelus,törlőkendő,popsikenőcs.Tilos a cumisüveg és a cumi.Mindenki nagyon kedves de a csecsemős nővérek borzasztóak.(tudom ez nem volt a kérdésben csak nem bírtam kihagyni.)
2013. máj. 5. 20:15
 2/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :) Igen arról sajnos hallottam :(
2013. máj. 5. 20:19
 3/20 anonim ***** válasza:
Én vittem még textilpelust,ami jól jött. És ami egy áldás volt ( na nem a babának :) az a Garmastan és a bimbóvédő!
2013. máj. 6. 08:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél pelust, popsitörlőt, krémet és textilpelust. És hatalmas adag türelmet a csecsemősökhöz. Tisztelet a kivételnek, talán 1-2 aki odavaló, a többi nem! Ha van szülésznőd, inkább az ő segítségét kérd!
2013. máj. 6. 11:06
 5/20 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni, hogy elvileg a baba születése után kapok csomagot, amibe van Sudocream. Tényleg így van? Mert akkor elvileg nem kell még krém sem. Nagyon nem örülök, a csecsemős nővérek miatt, rettentő érzékeny vagyok, szóval szerintem egy-két gonoszkodásuktól tuti bőgni fogok, mint a pici :( Emiatt nem csak a szüléstől félek, de a kórházban töltött időtől is! :(
2013. máj. 6. 15:46
 6/20 anonim ***** válasza:
Én nem töltögettem ki a csomag miatt ott a papírt. Az érzékenységedre még rátesznek a hormonok, úgyhogy készülj fel, acél idegek, de ne tűrd el, Rólad és a Babádról van szó, nem túlélni kell azt a 3 napot! Van dokid vagy szülésznőd?
2013. máj. 6. 15:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Nincs senki fogadottam, úgyhogy még durvább lesz! :) :(
2013. máj. 6. 21:22
 8/20 anonim ***** válasza:
Az miatt ne aggódj,hogy nincs fogadott dokid!A szülésznők és a dokik is nagyon kedvesek voltak!Én egy hetet szülés elött bent feküdtem és végig ezt tapasztaltam.
2013. máj. 7. 10:01
 9/20 anonim ***** válasza:
A csecsemősökig mindenki rendes, szülésznők, dokik, de ők, egy sem oda való! Állatokat nem bíznék rájuk....
2013. máj. 7. 10:18
 10/20 anonim ***** válasza:
Kedves Anyukák !Én ott dolgozom szülésznőként és igenis vannak nagyon elhivatott ,kedves ,hozzáértő csecsemős kolléganők,nagyon remélem ,hogy pozitív tapasztalattal fog távozni a kérdező anyuka is .
2013. máj. 8. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!