Akik mostanában szültek a pécsi szülészeti klinikán, Tőlük kérdezem mi az amit kell vinni a babának?
Figyelt kérdés
Csak annyit tudok, hogy ruhát kap, de pelus, popsikenőccsel stb. mi a helyzet? Köszönöm!2013. máj. 5. 20:09
11/20 anonim válasza:
Hát, én a 4 nap alatt 1 kedves aranyos csecsemőssel találkoztam......pedig voltak páran, de a többi....az orvosok, szülésznők nagyon rendesek, de azzal a csecsemős osztállyal, leginkább a vezetőjével komoly gondok vannak.
12/20 anonim válasza:
A csecsemősök sajnos tényleg borzasztóak. Nekem csak a 4. napon indult meg a tejem, így addig pótlást is kellett kapnia a babámnak. Ahányszor szóltam, hogy kérnék tápszert, mindig vágták a fejeket, alig mozdult valaki, pedig látták, hogy ordít a gyerek. Én éreztem hülyén magam, ha kérnem kellett valamit, pedig ez a munkájuk. Egy aranyos nővér van tényleg, ő szívvel-lélekkel csinálja, de a többi...
13/20 anonim válasza:
Ja ez ismerős.Császáros voltam nem volt tejem még semmit nem adtak a babámnak egyfolytában sírt,senki nem segített hogy mit csináljak vagy tápszer.próbáltam szoptatni hogy beinduljon a tej de véresre harapdálta a mellem.Mikor szóltam azt mondták van annyi tejem hogy nem hal éhen.A frissen vágott hasammal egész éjjel sétáltunk a folyósón le-föl de a kutya nem figyelt ránk.Ez abban a felfokozott érzelmi állapotban megviseli és kiszolgáltatottá teszi az embert.
14/20 anonim válasza:
Nekem is igazán hasznos volt az infó, köszönöm kedves Kérdező! Mikor fogsz szülni? Illetve mikorra vagy kiírva?
15/20 A kérdező kommentje:
Igen, segítőkészek az Anyukák :) Június 21-re vagyok kiírva :)
2013. máj. 15. 13:56
16/20 anonim válasza:
Akkor valószínűleg nem találkozunk, mert én hónap elejére.
17/20 A kérdező kommentje:
Soha nem lehet tudni :)
2013. máj. 15. 19:34
18/20 A kérdező kommentje:
Muszáj ideírnom, hogy nekem rettentően pozitív véleményem van a kórházról!!! Velem nagyon kedvesek voltak, mind a gyerekágyas nővérek, csecsemősök, szülésznő és az orvos is! Nem is akartam hazajönni, mert mindenki segítőkész és kedves volt! Pedig fizetni senkinek nem tudtam!
2013. aug. 15. 17:07
19/20 anonim válasza:
Az utolsó vagyok, aki június elejére voltam kiírva. Sajnos én is császáros lettem és borzasztó volt nekem is. A tápszerért nekem is könyörögni kellett, a babám 2 napig kék fényben volt, utána próbálgattuk a szopit, szegény baba fejét nyomták rá a mellemre, persze szegény olyan kis gyenge volt, nem kapott rá. Utána feküdnöm kellett, infúziót kaptam és ők meg hozták, hogy csináljak már vele valamit... sorolhatnám... de a lényeg, hogy Neked pozitív a tapasztalatod :)
Mikor szültél?
20/20 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom... :( Én június végén szültem. Amíg nem indult be a tejem, nekem teáztatták és kapott egy kis tápszert is. Első éjszaka elvitték, hogy pihenni tudjak, segítettek mellre tenni, megmutatták cumisüvegből hogyan etessem, a ruházkodásban is segítettek, mert minden egyes peluscserekor és öltöztetéskor leizzadtam annyira új volt még a dolog... :) Ja és szegényem sokat bukott, és mivel hétvége volt, nem nagyon volt ruha, de akkor se néztek rám soha rossz szemmel, ha még 3x is kellett ruha egy nap :) Én pont lehet jó nővéreket fogtam ki, de akikkel találkoztam amíg bent voltam, nekem mind kedvesek voltak.
2013. aug. 16. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!