Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik Bp-i MÁV/ÁEK-ban szültek,...

Akik Bp-i MÁV/ÁEK-ban szültek, mit kell vinni magadnak, mit a babának, mit adnak? Milyen a szülőszoba, alternatívák?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Pelust és popsitörlőt kell bevinned.

Szülőszobák jól felszereltek. Van 2 szoba ahol kád is van. Van bordásfal, kötél, labda... Szülésznők mindannyian kedvesek.

2010. dec. 15. 22:41
 2/7 anonim válasza:
Babának pelust és popsitörlőt. Magadnak betétet, evőeszközt, wc papírt, törölközőt, tusfürdőt... Valami ruhát amiben szülsz. Pizsit vagy hálóinget fürdőlepedőt.
2010. dec. 16. 13:42
 3/7 anonim válasza:
Ja és igen kedvesek!!! (13:42-es)
2010. dec. 16. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Másfél évvel ezelőtt szültem ott.

Nekünk akkor pelenkát is adtak,csak popsitörlőt nem.

Pelust csak azért vittem magammal,mert azt hallottam,hogy néha nem kapja meg a kórház időben az utánpótlást,és akkor nem tudnak adni.

A babának ruha nem kell bentre,azt adnak,csak az kell majd amiben hazaviszed.

Magadnak hálóing vagy pizsama kell több váltásnyi! - télen/nyáron nagyon meleg van az osztályon,szakadt rólam a víz,és sokszor a melltartóbetét ellenére is csupa tej lett a pizsama felsőm.

Betét az kell magadnak a vérzéshez.

Igazából ezek jutnak eszembe. De majd még gondolkodok.

Jaa,igen,a szülőszobák szépek és modernek,bár az ég világon minden volt benne,én meg sem bírtam mozdulni a vajúdás alatt,csak a fekvő pózban bírtam ki.

2010. dec. 16. 13:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Hú, ez egész jól hangzik! :) Esetleg emlékeztek rá, hogy volt -e szülőzsámoly a szülőszobán? Én mindenképp olyanon szeretnék szülni, ülve, (egy lyukas szék nagyjából az egész...), mert a gravitáció nagyon rásegít, egy barántőm már csinálta, aki 5ször szült, azt mondta, az volt a legjobb.

Szóval hálóinget nem adnak bent ilyen kis kórházi megkötőset? A sajátomét fogom összeszülni, mármint összevérezni? :)

Ha meleg van, azt jó hogy mondjátok és most extra izzadós lettem a terhesség alatt! Márciusban fogok szülni, meglátjuk hogy érkezik a tavasz!

2010. dec. 17. 07:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!dec 16-án szültem ott a Babámat,kicsit korábban jött 34+5.Mindenki nagyon profi,és kedves,emberséges.A ruhámat nem szültem össze:)nekem pizsim volt az alsóját levettem és kész.ja a zoknim az véres lett,de csak mert 2 órával szülés után felkeltem és elmentem zuhanyozni:)én vittem betétet,de ne vegyél egy csomagnál többet,nekem nem kellett(de ez egyén függő)Nagyon zavaró,hogy olyan nagy.3.nap már normál betétet használtam.Normál szülés volt kicsi gát mecéssel.Vigyél sok innivalót és kaját,mert a benti ehetetlen:(A Babának pelus és popsitörlő kell.Gyors szülést kívánok:)
2010. dec. 20. 02:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Jujj, 4 napja szültél ott? De izgi! Gratulálok!!! Ami "túl nagy" betét, annál mire gondolsz, TennaLady-re? És ahelyett elég volt neked a sima intim betét? Kinél szültél? Ki volt a szülésznőd? Fogadott doki/szülésznő volt? Mesélj!!! :)
2010. dec. 20. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!