Akik Bp-i MÁV/ÁEK-ban szültek, mit kell vinni magadnak, mit a babának, mit adnak? Milyen a szülőszoba, alternatívák?
Pelust és popsitörlőt kell bevinned.
Szülőszobák jól felszereltek. Van 2 szoba ahol kád is van. Van bordásfal, kötél, labda... Szülésznők mindannyian kedvesek.
Másfél évvel ezelőtt szültem ott.
Nekünk akkor pelenkát is adtak,csak popsitörlőt nem.
Pelust csak azért vittem magammal,mert azt hallottam,hogy néha nem kapja meg a kórház időben az utánpótlást,és akkor nem tudnak adni.
A babának ruha nem kell bentre,azt adnak,csak az kell majd amiben hazaviszed.
Magadnak hálóing vagy pizsama kell több váltásnyi! - télen/nyáron nagyon meleg van az osztályon,szakadt rólam a víz,és sokszor a melltartóbetét ellenére is csupa tej lett a pizsama felsőm.
Betét az kell magadnak a vérzéshez.
Igazából ezek jutnak eszembe. De majd még gondolkodok.
Jaa,igen,a szülőszobák szépek és modernek,bár az ég világon minden volt benne,én meg sem bírtam mozdulni a vajúdás alatt,csak a fekvő pózban bírtam ki.
Hú, ez egész jól hangzik! :) Esetleg emlékeztek rá, hogy volt -e szülőzsámoly a szülőszobán? Én mindenképp olyanon szeretnék szülni, ülve, (egy lyukas szék nagyjából az egész...), mert a gravitáció nagyon rásegít, egy barántőm már csinálta, aki 5ször szült, azt mondta, az volt a legjobb.
Szóval hálóinget nem adnak bent ilyen kis kórházi megkötőset? A sajátomét fogom összeszülni, mármint összevérezni? :)
Ha meleg van, azt jó hogy mondjátok és most extra izzadós lettem a terhesség alatt! Márciusban fogok szülni, meglátjuk hogy érkezik a tavasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!