Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti amikor kórházban voltatok,...

Ti amikor kórházban voltatok, találkoztatok bunkó, "tolakodó" látogatókkal, akik zavartak titeket? (máshoz jöttek)

Figyelt kérdés

Tapasztalatok? Mármint hogy máshogy jöttek.

Attól félek,hogy pl. amikor szoptatok,meg tiszta vér lesz körülöttem minden,majd az idegen pasik,meg egyéb emberek ott fognak nyüzsögni a szobában.

2013. máj. 23. 11:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan kórházban szültem, ahol a látogatók nem jöhettek be. Az apa csak akkor jöhetett be, amikor szült a kismama, illetve a hazamenetelkor segíthetett kivinni a cuccokat. De ilyenkor mindig valaki benézett a szobába, hogy be lehet-e jönni különösebb zavarás nélkül...
2013. máj. 23. 11:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
egyágyas szobát kifizettem,így nem zavart senki,az én látogatóim se zavartak senkit (ennyit megért éjszakénként az a 8ezer)
2013. máj. 23. 11:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
KEtten voltunk egy szobában, nem zavartak a látogatói, bár nem voltak sokan. Az enyéim jobban zavartak, és biztos, hogy őt is, de nem szólt. Igyekeztem minél többet kinn lenni a folyosón velük, hogy ne zavarják.
2013. máj. 23. 11:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy van, mint az első írta. Apuka csak a szülésnél és hazamenetkor jöhet be. A láttogatók csak az üvegajtó mögött lehettek és a kismamának ki kell menni hozzájuk, a babát pedig csak az ajtón keresztül nézzhették meg.
2013. máj. 23. 11:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én szültem ott nem jöhettek be a szobába a látogatók, sőt a folyosóra sem. Látogatási időben vihettem ki a babát és a folyosó végén üvegen keresztül megnézhették. Én kimehettem baba nélkül a látogatóimhoz.
2013. máj. 23. 11:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Nálunk hazamenetelkor sem jöhetett ba senki. A nővér segített kivinni a táskáimat.
2013. máj. 23. 11:37
 7/17 anonim ***** válasza:
43%

Nálunk bejöhettek. Nem leszek tiszta vér, mert lesz alattad betét, csak az első pár óra alatt szoktak lepedőt tenni. Meg ott a takaró.

Szoptatás? Itt 2 ágyas szobák vannak, de el lehet fordulni, ráadásul úgysem te érdekled a szomszéd látogatóit.

2013. máj. 23. 11:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam éppen az volt, hogy az én rokonaim voltak tolakodók. Én babás szobában voltam szülés után, ahol a baba velünk volt 9-től 21-ig. de ez is 2ágyas szoba volt. Ezekbe a szobákba nem jöhettek be a látogatók, mert éppen influenza járvány volt, csak a folyosón lehettek, a babát pedig az ajtón lévő ablakon keresztül láthatták. Viszont anyósom, és anyukám folyton kinyitogatták az ajtót, bedugták a fejüket és vigyorogtak befele rám és a babámra, meg hogy mi újság, ilyenek. Kopogás nélkül nyitottak befelé, volt hogy éppen szoptattunk a szobatársammal. Szóltam nekik, hogy ezt nagyon gyorsan fejezzék be, mert nem szabad. De csak nem nyugodtak. A 3. benyitásnál már a szobatársam is szólt, hogy ne haragudjanak, de őt zavarják, és járvány is van, ne nyitogassanak befele állandóan. Ekkor már én is erélyesebb voltam, szóltam nekik hogy álljanak le ezzel, mert k.rvára zavaró. Annyira ciki volt, és szégyelltem magam miattuk a szobatársam előtt, akivel egyébként összebarátkoztunk, de az eset után már nem igazán szólt hozzám. Amit meg is értek végülis, jogosan háborodott fel. Anyósom egyébként is ilyen, sokszor vállalhatatlan társaságban.
2013. máj. 23. 11:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én szültem ( Cegléden) nem jöhettek be a csecsemőosztályra nekem kellett kimenni az előtérbe,ha jöttek látogatók! Én éjszaka szültem,szóval amikor jöttek délelőtt látogatni nem volt valami kellemes kiballagni varratokkal elhiheted! De aztán a második naptól még örültem is neki,hogy jöttek,nem volt kellemes a kórházban! Igaz engem a szülés előtt öt nappal befektettek magas vérnyomás miatt,úgyhogy 10 napot töltöttem a kórházban! Gondolhatod milyen jól esett,amikor jöttek a rokonok! Majd megőrültem!!:)

De,ha ennyire zavar a dolog,amit elhiszek,akkor bérelj egy vagy kétágyas szobát! Igaz,hogy drága,de nem kell idegeskedned,hogy mikor toppan be valaki! De ez szerintem a szobatársakon múlik,én akkor sem hívtam volna be a rokonokat a szobába,mert mást zavar! Ez csak rajtuk múlik,ha normálisak nem hívják be őket ,,zavarni" a másikat!:)

2013. máj. 23. 11:53
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Én megértem a kérdezőt, mert nálunk (megyei kórház) NINCS ilyen fizetős szoba (máig nem értem miért ....) pedig szíves örömest kifizettem volna. 2 gyerekemet szültem itt eddig, elsőre 4 ágyas kórteremben (felváltva ordítottak a babák vagy horkolt 3 szobatársból 2...de tudom most nem ez a kérdés) állandóan jöttek mind3hoz a rokonok és mivel a kórterembe elvileg nem lehet bejönni de a folyósóra meg a babát nem lehet kitolni ezért felváltva álltak be az ajtóba vagy 4-5en....kimenni alig tudtam ha kellett vmi, azonkívül férfiak nők felváltva bámultak befelé ahol én épp szoptattam szenvedtem stb.

Mindegy.

Második babámnál rutinosabb voltam mert a legbelső ágyat kértem és egyszerűen hátatfordítva szoptattam. Ekkor 3 ágyasba kerültem és csak 1 szobatársam volt (ügyvédnő ügyvéd férjjel) de ezek voltak a legrosszabbak, 2-5ig van látogatás ennek ellenére 1-6ig ott volt a férje a csajnak az ajtóba LEÜLTEK székre a férj ölébe vette az asszonkát ott csókolóztak stb. Nem vagyok prűd de miért kellett ezt nekem végignézni??? A család is állandóan bejárt szintén az ajtóban rostokoltak beszélgettek zajongtak néztek befelé egy szóval nem kérdezte sose egyik se hogy zavar e vagy kimenjen e vagy bármi.

Most a harmadik babámat várom komoly szervezésbe fogtam hogy olyan kórházban szüljek harmadjára ami igaz hogy 50kmre van de van alapítványi szoba én ezt nem csinálom többet végig.

2013. máj. 23. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!