Milyen volt a harmadik szulesed?
1. 19 óra
2. 6 óra
3. 3 óra :)
1 hetes kisfiú anyuja:)
Nekem nagyon könnyű volt a harmadik is.
Első 3óra 40perc, amit szülőszobán töltöttem, ez fájt a legjobban, mert itt kaptam oxit is meg gátmetszés is volt. A másik kettőnél már nem volt beavatkozás a burokrepesztésen kívül.
2. 45perc a szülőszobán, nagyon gyorsan jött, fél órát vajúdtam vele, mert előtte is csak ilyen szúró fájdalmak voltak a derekamban, nem olyan igzai méhöszehúzódások. Burokrepesztés után fél órával már nyomhattam is- és 4. nyomásra kint volt.
3.nál már megdumáltuk a dokival, hogy bemegyek, 5nap volt még a kiírásig, még nem volt fájásom, csak nagyon feszített a medencém, és így kitágultam 3ujjynira. SZülőszobára kerültem, ahol burkot repesztettek, és utána kb 15perc mulva jött az első fájás. Innentől számolva 1óra40perc mulva már kint volt a baba, és csak azért "tartott eddig", mert nem volt jól beékelődve a feje és sokat kellett tornázni, oldaltfekvésbe meg állva, megint oldalt- mire beilleszkedett. Ez mondjuk kicsit kellemetlen volt, mikor tolófájás közben oldalt kellett feküdni, és ne nyomjon anyuka!!....... :)
Ha jól tartotta volna a kis kobakját szerintem minimum egy fél órával előbb megszületett volna. De így sincs okom panaszra!!
Ne parázz, általában statisztika szerint az első a leghosszabb szülés, a második a legkönnyebb és utána minden szülés egy kicsit nehezebb csak. De ez csak a statisztika, sokan rácáfolnak. :)
Könnyű szülést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!