Kismamák akik Kistarcsán szültek: mik a tapasztalatok a kórházról, orvosokról, szülésznőkről, csecsemősökről?
orvos: Kovács Réka, fogadott volt, meg voltam vele elégedve, kedves de határozott, várt amíg lehetett az oxitocinnnal. egy óráig tartott a kitolás, de nem lett császár, szépen rendbetett.
szülésznő: 3 műszak alatt szültem, nagyon aranyosak voltak, segítőkészek, kedvesek, maximálisan elégedett voltam. ajánlom a kismamaklubot, ott megismerheted őket
kórház: a szülészet jó, a szülőszobák 1személyesek, alternatív mind és barátságosak, tiszták, az osztályon az alapítványi 1 v 2 ágyast ajánlom
teljesen room-in rendszerű, a kaja nem túl jó és kevés, hozatni kell apával. összességében pozitív
csecsemősök: hát ez változó, volt kedves és durva is, ha kérted, segítettek, de kérni kellett. ki kell állnod magadért.
ha kell még info, írj privit!
Szia!Háát az előttem szolóhoz csak annyit hogy a dr.Kovács Réka az nagyon durva egy nő ha nőnek lehet nevezni.Minek kell neki nőgyogyásznak menni ha egyszerüen durva minden határokon belül.Jaj csak hozzá ne.
Szülésznök egy tünemények mindegyik mert én is 3 müszakot vajudtam és ez tapasztalat.
Csecsemösök:Hmm,kinek milyen napja van kb.olyanok.Hát nem nagyon segitő készek az biztos.Sőt és nem azt a hangsuly ütik meg amit kellene egy frissen szülő nővel.
Ja bocsi orvost nem irtam:dr.Szabó László,dr.Várkonyi Péter és egy nagyon türelmes nagy tudásu ember a dr.Szentágotai Ferenc,dr.Erdélyi Zsolt is nagyon jó.
orvos :Várkonyi bent sem volt ügyeletesnél szültem.
szülésem gyors volt ügyeletes orvos és szülésznő is rende s volt.szoba:alapítványiban voltam 2 ágyas kaja pocsék
nővérek rendesek 1-2 kivételével de tényleg kérni kell mindent mint ahogy az előző válaszoló is mondta/írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!