A SOTE 2 -ről érdemes felfogadni szülésznőt?
Szia! Erről megoszlanak a vélemények, fogsz találni ilyet is, olyat is. Állítólag mindegyik szülésznő nagyon kedves, van aki ügyeletesnél szült, és tökéletesen meg volt elégedve. De az, hogy kinek mi a szimpatikus viselkedés, sajnos mindenkinek más, így hallhatsz olyat is, hogy ügyeletesnél szült és borzasztó volt, legközelebb fogadni fog.
Én személy szerint azért fogadok szülésznőt, (ha még tud valaki vállalni) hogy legyen kihez fordulnom konkrétan szülés előtt is, hogy legyen kit hívjak, engem megnyugtat, ha a kórházba már úgy megyek, hogy xy-nal beszéltem, és tudja, hogy megyek.
Nagyon be vannak már telve, akkor sem fogok kétségbe esni, ha esetleg ügyeletes lesz belőle, csak szerintem kicsit macerásabb. Meg persze ő nem csak veled foglalkozik.
Neked kell eldönteni, hogy milyen igényeid vannak.
Nekem pl. az nem szempont, hogy állandóan ott legyen körülöttem és tutujgasson, arra ott lesz a párom, de azért mégis jó, hogy tudom, "tartozom valakihez, aki érti a dolgát" amíg a doki meg nem jön. Persze utána is, csak ... na... értitek...
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!