Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet, hogy elcseszték a...

Lehet, hogy elcseszték a gátvarrásom?

Figyelt kérdés
7 hónapja szültem,de csak pár napja tűnt fel,hogy egy kisebb részen lóg a bőr,olyan,mint egy kinövés. Bocsánat,tudom,baromi undorító. Azóta fáj a fenekem is,mert szülésnél kijött az aranyerem,de azt lekezeltem,szóval tuti nem amiatt fáj. Minden nagydolognál (szinte) enyhén vérzik és fáj. IV.fokú gátrepedésem lett,ilyen előzmények mellett lehet,hogy a gátvarrás hege fáj és amiatt van ez a bőrdarab ott?
2013. máj. 15. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:

3 éve szültem és a mai napig fáj a gátvarrás helye ha keményebb a székletem, mivel húzódik.

Gondolom a seb végét nem varrta össze rendesen és attól lóg ott egy kis darab, vagy más irányban is repedtél egy kicsit és valamiképp nem sikerült szépen összeölteni.

2013. máj. 15. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy vadhús nőtt a helyén.

Én így jártam. 6 hetes kontrollon, kicsit megszakadt a seb, és ott nőtt a helyén egy nagyobb, kb. borsószem nagyságú, és egy kisebb.

Menj el a nőgyógyászodhoz!

2013. máj. 15. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is vadhúsra gyanakszom. Menj vele orvoshoz.
2013. máj. 16. 06:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, majd megmondják mi az
2013. máj. 16. 08:31
 5/6 anonim ***** válasza:
A vadhús simán lehetséges. Egy orvosi kontroll nem ártana a fájdalom miatt.
2013. máj. 16. 08:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Uhh.. Köszi a válaszokat,mindeképp el fogok menni dokihoz,azt hittem ennyire nem komoly..
2013. máj. 16. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!