Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A gátvarrásom viszkethet...

A gátvarrásom viszkethet ennyire, vagy a kórházban összeszedtem valami?

Figyelt kérdés
9napot voltam kórházban,külön szobában(VIP)mióta hazaértem látom hogy potyog a varratom,és furán viszketek.De gombásodásra,váladékozásra jelek nincsenek.Lehet,hogy a varrat miatt viszket beljebb is,mert látok ott is cérnát?
2010. jún. 14. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is sokáig viszketett,néha már elviselhetetlen volt, de akkor pár napon belül egy nagyobbacska varrat jött ki.Amúgy még most is viszked néha, pedig 10 hónapja szültem!Szerintem neked is a varratok miatt van!
2010. jún. 14. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát a kettőt meg lehet különböztetni egymástól. Ha aggódsz, inkább nézesd meg, mert a méhszáj még nyitva, ha fertőzés, nagy gond lehet.
2010. jún. 14. 22:36
 3/3 ltimea ***** válasza:

szia!

a 4 évvel ezelőtti sebem még mindig viszket ha időváltozás jön. ugyhogy ne aggődj, ez normális, ja és szülés után még fél évvel is esett ki cérna, mert én kivül belül voltam varrva.

2010. jún. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!