Egy hete szültem, hüvelyemben fura viszkető érzést érzek, így szívódnak fel a belső varratok, vagy összeszedtem valami fertőzést?
Szia!
Én császárrral szültem de nekem is volt ilyen érzésem, nem hiszem hogy a varrattól lenne.
Féltem,hogy elkaptam valamit,de szerencsére csak átmeneti állapot volt és egy hét alatt elmúlt.
Nekem segített a sok folyadék és hogy gyakran jártam pisilni.
Viszont hogyha nem múlik el azért szólj a dokidnak.
Szia!
Én 6 hete szültem, és többször volt viszkető érzésem. Én is fertőzésre gyanakodtam, de aztán ahogy jött, úgy el is múlt. Nekem szülés közben végigrepedt a hüvelyem, ezért sokat kellet varrni bennt is. Az ötödik hét környékén aztán egyszer csak elkezdtek belőlem jönni varratdarabkák, na akkoriban nagyon sokat viszketett. Nem idegesítettem magam miatta, merta sógornőm is akkor szült, mikor én, és neki is jöttek ilyen darabkák, pedig ő nem is repedt végig. Ma megyek dokihoz 6 hetes kontrollra, majd meglátjuk mit mond!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!