Milyen, mikor elfolyik a magzatvíz?
Figyelt kérdés
Valami szivárog belőlem, olyan meleg folyadék... Nem sok, de beteríti a bugyit. Ez már az?
40+5hkm
2013. máj. 14. 18:39
11/16 A kérdező kommentje:
Azóta semmi...
2013. máj. 14. 20:16
12/16 Kerria válasza:
Hm... hát ha reggelig semmi, akkor azért hívd fel a dokid (ha van), vagy a védőnőt.
13/16 anonim válasza:
Tájékoztass minket a történésekről!=)
Gyors és könnyű szülést Neked!!
14/16 anonim válasza:
Lehet, hogy csak erősebb folyás. Azt mondják van olyan ha átázik 4-5 papírzsepi amit egymásra raksz akkor magzatvíz.
Én csak azt tudom én felálltam léptem kettőt és ömlött belőlem! Szó szerint. Tudtam, hogy az mert nagyon sok jött és nem lehetett visszatartani. Nagy betét kis törülköző be és irány a kórház. Pár óra múlva meg is született a kis csajszi
15/16 anonim válasza:
Szia!
Na mi újság? Meglett a Babóca??
16/16 anonim válasza:
Tudnám ki az aki lepontozott és miért? mert leírtam nálam hogy zajlott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!