Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az abortuszomat megtudhatja...

Az abortuszomat megtudhatja valahonnan anyum?

Figyelt kérdés

Gyermek haziorvos, hozza is jartam, nem vagyok kijelentve.

A gepeben azt is latta, hogy fogamzasgatlot felirt nekem a nogyogyasz 1,5 eve.

Szoval a kerdesem, hogy latna o a rendszerben, ha abortuszom lenne?

(van eselyem a terhessegre 4 napi hanyas-hasmenes miatt...)

2013. máj. 11. 00:27
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
*sejteK
2013. máj. 11. 09:50
 22/29 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem először is csinálj egy tesztet, az együttlét utáni 15. napon... ha pozitív akkor ráérsz aggódni.

Ha mégis pozitív lenne, akkor én is azt javaslom, hogy iratkozz át egy felnőtt orvoshoz. Én is sok gyógyszert szedek, de max. másfél havonta járok a dokihoz, és akkor kiírja egybe a másfél havi adagot... egyébként szerintem anyukád is kiírná, ha épp nem tudsz orvoshoz menni...

Egyébként fogalmam sincs hogy meg tudja-e nézni a gépben, de ha igen, akkor szerintem az átiratkozás után is megtalálja a módját annak hogy ellenőrizgessen, ha eddig is megtette...

Egyébként, ha ilyen lesz legközelebb, hogy hányás hasmenés, akkor vagy óvszerrel védekezzetek pluszba, vagy legalább vegye ki idő előtt... barátnőm 3x lett így terhes...

2013. máj. 11. 10:21
 23/29 anonim ***** válasza:
28%
És mi a helyzet az esemény utáni tablettával?
2013. máj. 11. 11:18
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Kedves utolsó! Az a helyzet az esemény utánival, hogy a kérdező fogamzásgátlót szed és a kettő együtt nem szedhető!!!!!!
2013. máj. 11. 12:21
 25/29 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó, ez a GYK-on terjedő butaság, hogy nem szedhető be a sürgősségi fogamzásgátló, ha folytatólagos fogamzásgátló tablettát szedsz. Legalább butaságokat ne teressz, mert a tinik még el is hiszik.

De, használható! Sőt normálisan tovább kell szedni a fogamzásgátló tablettát is.

2013. máj. 11. 12:28
 26/29 anonim ***** válasza:
Igen tudod, biztos próbáltad már. De majd 5 év múlva ne írj ide ki kérdést, hogy mi miatt nem leszel terhes!
2013. máj. 11. 13:28
 27/29 A kérdező kommentje:

Tilos esemény utánit bevenni fogamzásgátló szedése közben, ezt is orvostól tudom...

Meg suliban is tanultuk..

A válaszokat köszi, 1 hét múlva kell tesztelnem..

2013. máj. 11. 15:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett, jó?
2013. máj. 11. 16:53
 29/29 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Kérdező majd akkor szólj, ha terhes lettél, amit kétlek.
2013. máj. 11. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!