Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az abortuszomat megtudhatja...

Az abortuszomat megtudhatja valahonnan anyum?

Figyelt kérdés

Gyermek haziorvos, hozza is jartam, nem vagyok kijelentve.

A gepeben azt is latta, hogy fogamzasgatlot felirt nekem a nogyogyasz 1,5 eve.

Szoval a kerdesem, hogy latna o a rendszerben, ha abortuszom lenne?

(van eselyem a terhessegre 4 napi hanyas-hasmenes miatt...)

2013. máj. 11. 00:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Kiskorú vagy? Ha igen kell az ő beleegyezése így igen.
2013. máj. 11. 00:35
 2/29 anonim ***** válasza:
56%
Hány éves vagy?
2013. máj. 11. 00:35
 3/29 anonim ***** válasza:
2%
okiratnamisitást a törvény bünteti, ha még a csalást is kimerited, akkor..... Ez amire készülsz, ez nem egy vércsoport "elírás". Ez Btk-s.
2013. máj. 11. 00:43
 4/29 A kérdező kommentje:

Milyen okirathamisitasrol beszelsz te agyalagyult?? Mit csalnek???

Az volt a kerdes, hogy o latja-e a gepben, hogy jon ide okirathamisitas????

19 vagyok

2013. máj. 11. 00:48
 5/29 anonim válasza:
22%

(van eselyem a terhessegre 4 napi hanyas-hasmenes miatt...) - vagy valami vírusra. Ez alapján én kb. évente 1x teherbe esek :D

Ha kiskorú vagy, nincs az az orvos, aki szülői beleegyezés nélkül elvégezné a beavatkozást.

Ha én szakorvosnál járok, a házi orvosom nem fér hozzá az ott gépbe írtakhoz, mert az a kórház rendszerében van.

2013. máj. 11. 00:54
 6/29 A kérdező kommentje:

Delelott meg szexeltunk, aznapi tablettat mar kihanytam es hiaba vettem be masikat, az is kijott, szoval nem vettem be tobbet. Tobbi napon ugyanez szinte, csak szex nelkul.

Tehat elegge van eselyem a terhessegre, nem viccbol parazok.

2013. máj. 11. 00:55
 7/29 A kérdező kommentje:
Nogyogyasznal korhazban voltam, megis latta a fogamzasgatlot. Korhaz x varosban, anyu y-ban raadasul...
2013. máj. 11. 00:56
 8/29 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, elvileg láthatja, gyakorlatilag mi van akkor, ha látja?
2013. máj. 11. 01:03
 9/29 anonim ***** válasza:
31%
Láthatja. Ha erre kerül a sor, beszéld meg vele. Fog kelleni a segítsége. Hidd el, támogatni fog, bárhogy döntesz is.
2013. máj. 11. 01:05
 10/29 anonim ***** válasza:
63%

Hát azt, hogy "támogatni fogja-e, akárhogy dönt" azt a Kérdező valszeg jobban tudja mint mi, elvégre is ő ismeri a saját anyját... meg hát valószínű, hogy első sorban a párjával akarja megbeszélni, és vele eldönteni...

De a lényeg az, hogy mivel elmúlt 18, az ő privát döntése, hogy bevonja-e az anyját ebbe a témába vagy nem, és mennyire.

Egyébként meg Kérdező, ha most más a háziorvosod, akkor hivatalosan nem kérheti le, arra csak maga a beteg, és a háziorvosa jogosult - és az utóbbi egyébként letiltatható. Voltaképp annyi kell hozzá, hogy bejelentkezz egy felnőtt-háziorvoshoz, ha még nem tetted meg, és az automatikusan kijelent a gyermek-háziorvostól.

[link]

2013. máj. 11. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!