Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az abortuszomat megtudhatja...

Az abortuszomat megtudhatja valahonnan anyum?

Figyelt kérdés

Gyermek haziorvos, hozza is jartam, nem vagyok kijelentve.

A gepeben azt is latta, hogy fogamzasgatlot felirt nekem a nogyogyasz 1,5 eve.

Szoval a kerdesem, hogy latna o a rendszerben, ha abortuszom lenne?

(van eselyem a terhessegre 4 napi hanyas-hasmenes miatt...)

2013. máj. 11. 00:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek kijelentkezni, mert eleg sok gyogyszert szedek es kb hetente mehetnek receptert...
2013. máj. 11. 01:22
 12/29 anonim válasza:
20%

Az egy dolog, hogy a gyógyszert láthatja (a tb rendszerében látja mikor milyen gyógyszert írtak fel, nehogy kiírasd itt is meg ott is. pl. nyugtatókat), de a zárójelentésedet nem.

Ha rendesen szedted a gyógyszert, mégis mennyi esélyed van a terhességre? Nem kizárt ugyan, de nem is valószínű.

2013. máj. 11. 01:25
 13/29 anonim válasza:

A gyógyszereket havi adagban írhatják fel. Kivéve amelyik egy dobozban több adagot tartalmaz a havinál.

Annak utánanéztél, hogy a szedett gyógyszerek befolyásolják-e a fogamzásgátlód hatását?

2013. máj. 11. 01:31
 14/29 anonim ***** válasza:
23%
Ha van elég pénzed, és ki tudsz utazni, inkább Ausztriában csináltasd az abortuszt, ott már lehet a tablettás módszerrel, és azt itthon tuti nem látja senki. Szurkolok, hogy ne legyél terhes.
2013. máj. 11. 01:44
 15/29 anonim ***** válasza:
65%
Hát nézd Kérdező, ha se kijelentkezni nem akarsz, se letiltatni nem akarod, akkor látni fogja... persze néhány hét csúszással, amikor az adott kórház havi betegforgalmi jelentése bekerül az OEP rendszerébe.
2013. máj. 11. 01:53
 16/29 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező több okból sajnállak!

1. Nem vagy túl okos, ha fogamzásgátlót szedsz és amikor szexeltetek csak aznap estétől jött ki belőled hányás miatt a gyógyszer, kizárt, hogy terhes legyél.

2. Jó kis kapcsolatod lehet anyuddal, ha nem beszéltek meg ilyen dolgokat.

3. 19 évesen gyógyszereken élsz?!

2013. máj. 11. 05:50
 17/29 anonim ***** válasza:
54%
csinálj egy tesztet. Ha nemjön meg a mesid. Ez az egyik legkönnyebb módja,h megtudd terhes vagy-e. Ha még nem maradt ki vérzésed akk olyan hamar nem lehetnek tüneteid. Ha meg mégis az vagy,illetve leszel,akkor ha magándokinál csináltatod nem tudja meg senki,csak ugye az drágább.
2013. máj. 11. 05:57
 18/29 anonim ***** válasza:
30%
Mivel 19 vagy, nem maradhatsz már sokáig a gyerekorvosnál. Én is 19 éves koromban váltottam. Azért gyerekorvos. Tehát tényleg érdemes váltani. Mivel nagykorú vagy, az orvos ha látja is a rendszerben, nem adhatja ki anyádnak. Orvosi titoktartás van. Ha megteszi, az orvost akár fel is jelentheted.
2013. máj. 11. 07:38
 19/29 anonim ***** válasza:
11%
Ha aznap hánytál nem valószínű, hogy terhesség tünete lett volna. Amúgy ideje felnőttorvosra váltani.
2013. máj. 11. 07:52
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tul okos??? Bocsi, de nogyogyasz is mondta, hogy lehetek terhes, mivel a himivarsejtem napokig eletkepesek a mehkurtben, a kihagyott tablettak miatt meg lehet peteeresem!

Nagyom hulye vagyok am tenyleg, mert gondolkozok is, nem csak b@szok...

2013. máj. 11. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!