Az abortuszomat megtudhatja valahonnan anyum?
Gyermek haziorvos, hozza is jartam, nem vagyok kijelentve.
A gepeben azt is latta, hogy fogamzasgatlot felirt nekem a nogyogyasz 1,5 eve.
Szoval a kerdesem, hogy latna o a rendszerben, ha abortuszom lenne?
(van eselyem a terhessegre 4 napi hanyas-hasmenes miatt...)
Az egy dolog, hogy a gyógyszert láthatja (a tb rendszerében látja mikor milyen gyógyszert írtak fel, nehogy kiírasd itt is meg ott is. pl. nyugtatókat), de a zárójelentésedet nem.
Ha rendesen szedted a gyógyszert, mégis mennyi esélyed van a terhességre? Nem kizárt ugyan, de nem is valószínű.
A gyógyszereket havi adagban írhatják fel. Kivéve amelyik egy dobozban több adagot tartalmaz a havinál.
Annak utánanéztél, hogy a szedett gyógyszerek befolyásolják-e a fogamzásgátlód hatását?
Kérdező több okból sajnállak!
1. Nem vagy túl okos, ha fogamzásgátlót szedsz és amikor szexeltetek csak aznap estétől jött ki belőled hányás miatt a gyógyszer, kizárt, hogy terhes legyél.
2. Jó kis kapcsolatod lehet anyuddal, ha nem beszéltek meg ilyen dolgokat.
3. 19 évesen gyógyszereken élsz?!
Nem vagyok tul okos??? Bocsi, de nogyogyasz is mondta, hogy lehetek terhes, mivel a himivarsejtem napokig eletkepesek a mehkurtben, a kihagyott tablettak miatt meg lehet peteeresem!
Nagyom hulye vagyok am tenyleg, mert gondolkozok is, nem csak b@szok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!