Akinek volt gátmetszése válaszolna egy intim kérdésre?
ugyan ott vágnak :( ha nemvágnak reped és az csomósan forr össze.
5gyermekes
A lányommal vágtak akkor a doki szépen összevarrta.Nem is látszik.A fiammal szinte semmire sem volt idö.Ott repedtem kicsit.Akkor is jól összevarrtak.Semmi nyoma nincsen.
Szerintem a dokid rosszul varrt össze.Ha mégegyszer szülsz másik vágásod lesz.
Nekem már akkor sem látszódott a heg, mikor hazajöttem a kórházból és még be volt dagadva az egész alfelem..Egyenesen vágtak, vagy oldalra?
Elvileg ki lehet plasztikázni,egy barátnőmnek a második szülésénél korrigálták ki az elsőnél keletkezett heget. Persze másik orvos csinálta..
kedves 3gyermekes anyuka!,ez jól megválaszoltad,ez így van,*mindig*javitanak rajta,és orvostól is függ hogy tud varrni.. Én ötször szültem mindegyiknél vágtak,és szépen gyógyult..
5gyermekes anyuka
Hozott anyagbol dolgozunk ha kicsit is vastag a borod akkor hamarabb hegesedsz ez nem a doki hibaja pratikak ua mibt 40 eve vagsz varrni kell 3retegben huvelyfal gatizom es bor.
A kovetkezobel tagulgat ill terhesseg vegen vagy most is lehet bioolajjal masszirozni az segit a heg kicsit jobb puhabb lessz tole.
Ez jó :D Hozott anyagból dolgozunk...
Egyébként 50 kilósan nem hinném,hogy olyan vastag a bőröm,hogy nem lehetne szépre megcsinálni.És az sem hiszem,hogy 40-50 éve ugyanazzal a techikával varrnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!