Akinek volt gátmetszése, annak meddig fájt, meddig volt ott lent nagyon érzékeny és kényelmetlen főleg leülésor és felálláskor?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 16:30
1/12 anonim válasza:
Nagyon érzékeny csak az első két napban volt. Nem volt annyira durva.
2/12 anonim válasza:
Én már szülés után törökülésben ültem, de nekem nagyon pici volt a vágás, pici volt a babám is. Volt ismerősöm, akinek nagy baba miatt nagyot vágtak, neki egy-két hónapig elég kellemetlen volt.
4/12 anonim válasza:
Nekem leüléskor, felálláskor, lefekvéskor az első pár napban fájt csak, de még sokáig érzékeny volt, varratszedés után is hetekig. Mondjuk engem 3 helyen vágtak, repedtem kívül-belül, pedig nem volt nagy a babám.
5/12 anonim válasza:
Az első szülésnél 3 hónapig menni sem tudtam, annyira fájt, ülni meg főleg nem tudtam, szörnyű volt. Komolyan, rosszabb volt, mint a szülés. A második gyereknél pici repedés volt, minimális kellemetlenséggel.
6/12 anonim válasza:
Engem is vágtak rendesen, szép matyóhímzésem lett.Másnap már rajta ültem, ellenben szinte fél évig érzékeny volt a heg és fájt a nagywc-zés.
7/12 anonim válasza:
Nekem alapból nem okozott nagy fájdalmat, inkább szülés utáni első együttléteknél volt kicsit érzékenyebb.
8/12 anonim válasza:
Nekem az első 2 napba volt érzékeny, addig kicsit fájt az ülés és féloldalasan ültem, de rendesen tisztítottam minden Wc-zés után, és hamar helyrejött. Most se érzékeny, szerencsére. Mondjuk nekem felszívódó varratokkal varrtak, ami szerencsésebb, mert egy hét után nem szaggatják megint fel a sebet!
9/12 anonim válasza:
Azt azért hozzáteszem, hogy nagyon sokan a szülés nyomán keletkezett belső aranyér miatt érzik úgy, hogy a gát fáj. Amikor megszültem és azt hittem, hogy a gát fáj annyira, rájöttem egy önvizsgálat során, hogy az aranyerem jobban fáj, mint a gátseb.
10/12 anonim válasza:
Első babával amíg nem potyogott ki a varrat, az nagyon feszítette, de annyira nem volt rossz.
Második babával már fel se tünt:) hazaadás előtt varratot szedet a doki, itthon már futkároztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!