Szülés után székrekedés. Normális lenne?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy terhesség alatt normális, de nekem nem volt ezzel gondom. Ugyanúgy táplálkozom meg minden és most mégis szenvedek. Ráadásul a szoptatás miatt nem vehetek be semmit. Mi a megoldás rá?2013. máj. 9. 14:16
1/8 anonim válasza:
Sajnos nekem is szülés után volt, mondjuk én kaptam a császár után vénásan vasat.
Kb. 4 hónap kellett, mire beállt a rendszer, és az aranyerem is elmúlt :(
2/8 anonim válasza:
Szia!
Nálam igen, normális volt... a terhesség alatt nem volt bajom utána 13 napig nem voltam wc-n... mikor mentem meg meg is született az aranyerem... sok sok sok joghurt, lenmag meg zabpehely! Nem rögtön oldja meg de hamar! Szar az íze de sokat segít! A lenmagot és a zabpelyhet is joghurtba kevertem... tescoban van jogobella hatalmas vödörben (kilós) 590 azt hiszem... sokáig kitart...
3/8 anonim válasza:
Ja, a megoldás: Sperti kúp+Hemorid kenőcs, ha már van aranyér. Ha még nincs, akkor aszaltszilva leve.
4/8 anonim válasza:
Levolac (azt hiszem ez a neve)-ot szedhetsz szoptatás alatt is.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezek nem mennek át az anyatejbe? Mert ígyis elég híg a széklete a fiamnak.
Eddig kétszer megoldottam glicerines kúppal, de azt sem használhatom hosszútávon :(
2013. máj. 9. 14:37
6/8 anonim válasza:
Igen normális, sok rostos gyümölcs segít.
7/8 anonim válasza:
Én a kórházban glicerin kúpot kaptam, mert még öt nap után sem akart kijönni, és császár után muszáj produkálni, hogy lássák, nincs-e valami összenövés odabent. A dokim azt mondta, hogy szoptatás alatt ha nincs minden nap széklet, akkor mindenképpen használjam, mert a felgyülemlett méreganyagok bejutnak az anyatejbe. Szóval az elvileg segít.
8/8 anonim válasza:
Bocsi, most látom, hogy a glicerin kúpot már próbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!