Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után székrekedés....

Szülés után székrekedés. Normális lenne?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy terhesség alatt normális, de nekem nem volt ezzel gondom. Ugyanúgy táplálkozom meg minden és most mégis szenvedek. Ráadásul a szoptatás miatt nem vehetek be semmit. Mi a megoldás rá?
2013. máj. 9. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is szülés után volt, mondjuk én kaptam a császár után vénásan vasat.

Kb. 4 hónap kellett, mire beállt a rendszer, és az aranyerem is elmúlt :(

2013. máj. 9. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam igen, normális volt... a terhesség alatt nem volt bajom utána 13 napig nem voltam wc-n... mikor mentem meg meg is született az aranyerem... sok sok sok joghurt, lenmag meg zabpehely! Nem rögtön oldja meg de hamar! Szar az íze de sokat segít! A lenmagot és a zabpelyhet is joghurtba kevertem... tescoban van jogobella hatalmas vödörben (kilós) 590 azt hiszem... sokáig kitart...

2013. máj. 9. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, a megoldás: Sperti kúp+Hemorid kenőcs, ha már van aranyér. Ha még nincs, akkor aszaltszilva leve.
2013. máj. 9. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Levolac (azt hiszem ez a neve)-ot szedhetsz szoptatás alatt is.
2013. máj. 9. 14:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezek nem mennek át az anyatejbe? Mert ígyis elég híg a széklete a fiamnak.

Eddig kétszer megoldottam glicerines kúppal, de azt sem használhatom hosszútávon :(

2013. máj. 9. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen normális, sok rostos gyümölcs segít.
2013. máj. 9. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a kórházban glicerin kúpot kaptam, mert még öt nap után sem akart kijönni, és császár után muszáj produkálni, hogy lássák, nincs-e valami összenövés odabent. A dokim azt mondta, hogy szoptatás alatt ha nincs minden nap széklet, akkor mindenképpen használjam, mert a felgyülemlett méreganyagok bejutnak az anyatejbe. Szóval az elvileg segít.
2013. máj. 10. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, most látom, hogy a glicerin kúpot már próbáltad.
2013. máj. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!