Szülés előtt székrekedés?
Nem tudom, normális-e, és hogy van-e köze a szüléshez, de nekem is ez volt, és iszonyú volt! Viszont a szülés után azonnal helyrejött.
Egy dologra figyelj: ha rendszeresen hasmenés-szerű görcsök kezdenek rád törni, amik kb. fél percig tartanak, majd elmúlnak, és 10, majd 5 percenként ismétlődnek, az nem a székrekedés miatt van, hanem az már a szülés! Nekem a magzatvíz elfolyásáig fel sem tűnt, hogy vajúdok, azt hittem, a sok különböző - hatástalan - hashajtó miatt görcsölök.
2 hete van székrekedésem. Most hétfőre vagyok kiírva. eddig nekem sem volt semmi bajom. De nekem semmi nem segített. Se a szilvalekvár, se a barack-joghurt kombó, se a szilva tejjel, se a levolac, semmi. :( A védőnő felírt Lepicolt (4000ért, hozzáteszem) és kiderült, hogy nem szedheti kismama. Nagyon boldog voltam. 2 napja voltam a dokinál és ő mondta, hogy Guttalax mehet. Na azóta jó minden... :o)
Szóval ha a szülés közvetlen jele lett volna nálam, akkor már babáznék. :(
Kitartás és könnyű, mihamarabbi szülést kívánok Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!