Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől kakilhat bele a magzatví...

Mitől kakilhat bele a magzatvízbe a baba?

Figyelt kérdés

Hasmenésem van, ráadásul görcsölnek is a beleim, és félek, nehogy baj legyen. Ha véletlenül mégis megtörténne, beindulna a szülés?

36 hkm

2013. máj. 9. 07:27
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Attól hogy neked hasmenéses van, neki nincs:)))

Akkor kakil bele, ha már elég érett a bélrendszere, s többségében 40-42 hetesen túlhordásnál...

2013. máj. 9. 07:28
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
A babák az oxigénhiánytól kakilnak a magzatvízbe. Ennek semmi köze sincs az anyuka hasmenéses vírusfertőzéséhez. Nyugi a lepény jól szűr a szervezeted megvédi a babát a fertőzéstől. Te viszont pihenjél, igyál sok folyadékot, hogy ki ne száradjál, diétázzál. A babókád biztonságban van.
2013. máj. 9. 07:31
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Túlhordástól csak, uh 36 hetesen még tuti nem kakil bele ne aggódj !!!

viszont egy jó kis hasmenés 36 hetesen beindíthatja ám a szülést :)

én 20 hetesen kinyíltam tőle uh akármi lehet nálad :)

2013. máj. 9. 07:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 39+4 hetesen belekakilt vajúdás közben. Nem tudom, hogy miért. De ne aggódj, a hasmenésed nincs rá hatással.
2013. máj. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!