Mi van olyankor, ha a fogadott dokinak vagy szülésznőnek egy időben egyszerre két szülése is van?
Figyelt kérdés
Volt valaki ilyen helyzetben? Van fogadott dokim, akinek havonta max 10 kismamája van. Most szeretnék szülésznőt fogadni, itt olvastam, hogy érdemes minél előbb, nehogy addigra megfogadja valaki. Ezen gondolkodtam el, hogy hogy tudnák már kiszámolni? Jó. Én ekkorra vagyok kiírva, lehet, hogy 1 héttel később jön a bébi, és aki meg 3 héttel későbbre van kiírva, neki meg 2 héttel korábban, és pont egyszerre leszünk bent. Vagy fordítva, mindegy. Vagy ennek kicsi az esélye? Ilyen helyzetben mit csiál a fogadott doki ill. a szülésznő?2009. szept. 29. 15:06
1/6 anonim válasza:
van benne rutinjuk, megoldják, legalább az egyik tuti ott lesz végig, ketten meg nem is kellenek az egész szülés alatt...
2/6 anonim válasza:
A második gyerekemmel jártam igy, a mellettem lévö anyuka is ugyanannak a dokinak volt a betege - szegény orvos csak cikázott köztünk: 5 perc eltéréssel szültünk. De meg tudta oldani, egyikünk se maradt magára.
3/6 anonim válasza:
Én igy jártam. 3-an szültünk egyszerre. :DDD
A doki + a szülésznő rohangált mint pók a falon.
Mondjuk szerintem ez nagyon ritka, de Én beleestem ebbe. Tök paráztam, hogy most mi lesz. Szegény szerintem azt sem tudta fiú-e vagy lány :) De mivel jó orvosokról van szó, ezért nem volt semmi komplikáció, semmi baj és nagyon ott voltak a toppon. Nem panaszkodhatok és beszéltünk utánna a kismamákkal és ők is teljesen meg voltak elégedve.
Az egyik kismama kb 5 perccel előttem szült a másikkal egy szakaszban tartott a szülésünk, de mivel neki második szülése, jobban birta a gyűrődést és megvárt engem, tehát utánnam 2 percre ő is...
Láttad volna azt a megkönnyebbülést mindenkin :))
4/6 anonim válasza:
Hát erre én is kiváncsi lennék, amikor szültem meg is kérdeztem a dokimtól hogy mit csinál ilyenkor, azt mondta hogy ez hülyeség, ilyen nem fordul elő hogy egyszerre kéttő szüljön. Elég fura szerintem, és elég titokzatos is volt ahogy válaszolt. Már arra gondoltam hogy ezért siettetik valaki szülését, vagy ezért vannak a programozott szülések?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát remélem tényleg kicsi az esélye ennek, de ha véletlenül így történne, akkor bízom a dokimban, hogy megoldják... Ez olyan lehet, mint a filmekben :o)
2009. szept. 29. 20:16
6/6 anonim válasza:
megoldják, az én dokimnak 3 szülése volt, abból az egyik császár. Simán megcsinálta, jött ment kettőnk között, közben operált egyet, majd jött vissza. sima ügy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!