36hét után nst és még milyen vizsgálatok vannak? A fogadott orvossal találkozunk még? Vagy csak szülésnél?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 22:43
1/3 anonim válasza:
Engem az NST után bár nem mindig,de párszor a 38 héttől megvizsgált.Hát nem volt éppen a kedvencem.A barátnőm másik dokinál szűlt,bezzeg őt egyszer sem vizsgálták meg.:)
2/3 anonim válasza:
Még a 38. heti uh van. Én a fogadott dokimhoz, már nem járok, minden nst után megmutatom neki a papírt, és ennyi. Eddig még nem vizsgált, de azt hiszem holnap már nem úszom meg:)
38 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
én holnap megyek először nst-re,azt mondta a doki,ha panaszom van hivjam,ő már "nem akar "vizsgálni,ha megvan az uccsó nst és uh,azokat vigyem neki,akkor vizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!