Apás szülés?
korábban mi is feltettük ezt a kérdést :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
ja bocsi, nem teljesen ugyanaz, csak a téma egyezik! :D
mindenesetre kérdésedre válaszolva, mellette vagyok, jobban összehozza a családot :) apuka nagyon büszke már az első pillanattól a lányára, azóta is hallgatom, h ő látta meg előbb, ő fogta karban először.. stb :) felejthetetlen volt! a durva részekkel együtt így volt minden tökéletes és kerek, együtt: hárman!
Én nagyon nem szerettem volna eleinte, aztán ahogy közeledett a szülés időpontja, egyre inkább adtam férjem véleményére, hogy velem/velünk legyen.
Nem bánta meg egyikünk sem, nekem nagy segítség volt. Itatott, segített amiben tudott, és szerencsére ő sem bánta meg. Kapcsolatunk így talán szorosabb is lett, mert látta, min megyek keresztül. Nekem még lelkileg is sokat segített a jelenléte.
Mindenképpen Apuka beleegyezésére hallgass. Ha ő szeretne jelen lenni, szerintem hagyd. Ha meg nem, akkor is... Barátnőméknél félt az Apuka hogy rosszul lesz, sajnos így is lett, de kiment, levegőzött és időben visszaért! :)
Nekem csak mellette van érvem. Nálunk nagyon pozitívan sült el. Párom kifejezetten büszke arra, hogy bent volt és lelkesen meséli mindenkinek, hogy mi hogy történt. :)
Pedig sokat gondolkodott, hogy bejöjjön-e. Nem erőltettem, ő döntött úgy, hogy bejön.
Számomra is nagyon nagy segítség volt, hogy benn volt, nélküli sokkal rosszabbul viseltem volna. Masszírozta a hátam amikor kértem, tartotta a fejem kitoláskor és végig biztatott. A végén együtt örültünk és könnyebbültünk meg. A köldökzsinórt nem vágta el. :) Amikor megszületett a pici, lelkesen ment fotózni. Szóval egy életre szóló közös élmény volt !
Azt mondta utána, hogy minden tisztelete a nőké! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!