Veletek is olyan "kedvesek" voltak szülés után a Debreceni Klinikán?
Szegény :(
Sajnos sok helyen ilyenek :(
Én már több mint 2 éve szültem ott, én meg voltam velük elégedve. A szülőszobán kellett 1 éjszakát töltenem kisebb komplikáció miatt, na ott a két éjszakást meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, annyira flegmák és utálatosak voltak! De mikor lekerültem a csecsemős osztályra, ott mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. 1 hétig voltam bent, több mindenkivel is találkoztam, de egyikre sem tudok panaszt tenni (illetve az kicsit zavart, mikor az egyik csecsemős ott trüsszkölt a babám mellett, de állítólag "csak" allergiás volt). Az én babám is aluszékony volt, bénáztam a szoptatással, de mikor szóltam, hogy segítség kell, mindig jöttek. Egyszer kellett fél órát várnom az egyik nővérre, éjszaka, egyedül volt és sok volt a dolga, de bocsánatot kért. Szóval én nagyon pozitív élményekkel jöttem haza! Nem fizettem egyiknek egy fillért sem és fogadott dokim sem volt! Sajnálom, hogy neked ilyen rossz volt. Remélem, ha legközelebb szülsz kedves emberekkel találkozol majd!!!
Boldog babázást!
OSZTOM A VÉLEMÉNYED !!!!!!!!
OTT szültem 4 hónapja le se szartak már bocsánat !!
a babámat meg se mutatták a családomnak férjemnek hanem elvitték mint vmi fadarabot..
semmi segítséget nem kaptam semmibe se..
nem szülnék ott többet az tuti
inkább a kenézybe ! ez nem baba barát klinika
tiszta depressziós lettem mire hazaértem a kilinikáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!