Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Veletek is olyan "kedvesek"...

Veletek is olyan "kedvesek" voltak szülés után a Debreceni Klinikán?

Figyelt kérdés
Miután szültem, elvitték a gyerekemet, és senki sem mondta meg hol van, egyszerűen le voltam ejtve. Mindenki másra figyeltek, vérnyomást mértek,stb... "remek" volt. Utána se volt sokkal jobb,miután bekerültem az egyik kórterembe. Lehet,hogy bababarát kórház,de tuti nem anyabarát!
2009. szept. 28. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szegény :(

Sajnos sok helyen ilyenek :(

2009. szept. 28. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt fogadott orvosod?
2009. szept. 28. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Velem is ilyenek voltak.. Sőt szinte könyörögnöm kellett, hogy hozzák már be a babámat. A csecsemős mondta, hogy mindjárt hozza.... hát vártam, mint a messiást, de akárhányszor jött mindig csak a szomszéd ágyon fekvő anyukához jött. hozta-vitte a babáját.. az enyém meg sehol. Jó idő múlva szóltam neki ismét, hátha "elfelejtette", de aztán majdnem leharapta a fejemet. Mondanom sem kell, hogy éppen láttam, amikor a szomszéd anyuka pénzt dugott a nővér zsebébe...innentől kezdve világos volt, hogy mi a gond. Nem volt fogadott dokim, de az ügyeletes, szuper kedves volt. Mikor legközelebb jött dolgozni bejött hozzám a szobába érdeklődni, hogy vagyunk + a kapcsokat is ő szedte ki. Tehát vele maximálisan elégedett voltam. :o)
2009. szept. 29. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a babával nem volt gond, de egyébként. Úgy bántak az emberrel, mintha bűn lenne szülni. De lehet, hogy cska az volt a gond, hogy császárral szültem. Megkérdezte az egyik tőlem, hogy kérek-e fájdalomcsillapítót, mert a mellettem fekvő már a 3. adagot kérte. Megkérdeztem, hogy az segítene abban, hogy legalább az oldalamra tudjak fordulni? Erre jött egy gúnyos válasz, hogy hát az is fáj, ha az ember elvágja az ujját. Na innentől kezdve nem is értekeztem Velük. A kórházi szobában meg a csecsemős nővérek olyanok voltak, mint a kiképző tisztek. Leszúrtak mindig, hogy ébresztgessem a babát, mert ennie kell. Erre mondtam Nekik, hogy már mindent kipróbáltam, de nem kel fel. Mondtam, hogy mutassa meg, hogy kell, na ez persze elmaradt:-) Meg kitalálta, hogy én éheztetem a fiam, mert 4 óra is eltelt 2 etetés között, de azt továbbra sem mutatta meg, hogy is kellene felébresztenem. Meg volt sok pár hasonló eset. De a fogadott rovosom rendkívül kedves volt, és elintézett nekem sok mindent. Meg az a lényeg, hogy egészséges lett a Pici.
2010. júl. 27. 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Én már több mint 2 éve szültem ott, én meg voltam velük elégedve. A szülőszobán kellett 1 éjszakát töltenem kisebb komplikáció miatt, na ott a két éjszakást meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, annyira flegmák és utálatosak voltak! De mikor lekerültem a csecsemős osztályra, ott mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. 1 hétig voltam bent, több mindenkivel is találkoztam, de egyikre sem tudok panaszt tenni (illetve az kicsit zavart, mikor az egyik csecsemős ott trüsszkölt a babám mellett, de állítólag "csak" allergiás volt). Az én babám is aluszékony volt, bénáztam a szoptatással, de mikor szóltam, hogy segítség kell, mindig jöttek. Egyszer kellett fél órát várnom az egyik nővérre, éjszaka, egyedül volt és sok volt a dolga, de bocsánatot kért. Szóval én nagyon pozitív élményekkel jöttem haza! Nem fizettem egyiknek egy fillért sem és fogadott dokim sem volt! Sajnálom, hogy neked ilyen rossz volt. Remélem, ha legközelebb szülsz kedves emberekkel találkozol majd!!!

Boldog babázást!

2010. júl. 27. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem egész tűrhető volt, én legközelebb is ott szeretnék szülni. Az ami rosszul jött ki, az az volt, h a megfigyelőben 2x is kértem inni, de nem izgatták magukat. Végül a dokim hozott nekem teát. Meg mire odajött valaki, h kisegítsen a mosdóba, már alig bírtam visszatartani. A csecsemősök kicsit flegmák az igaz (tisztelet a kivételnek, mert volt köztük egy nagyon aranyos), de sztem ez máshol is így van, mindenfelől ezt hallom. Ja, és az egyiket kértem, h segítsen felülni, mire azt válaszolta, h "Hát azt egyededül kéne!". Gondolhatjátok milyen hangsúllyal. (A gátsebem és az aranyerem együttes hatása miatt 2 hétig alig tudtam mozdulni.)
2010. júl. 27. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

OSZTOM A VÉLEMÉNYED !!!!!!!!

OTT szültem 4 hónapja le se szartak már bocsánat !!

a babámat meg se mutatták a családomnak férjemnek hanem elvitték mint vmi fadarabot..

semmi segítséget nem kaptam semmibe se..

nem szülnék ott többet az tuti

inkább a kenézybe ! ez nem baba barát klinika

tiszta depressziós lettem mire hazaértem a kilinikáról

2010. júl. 28. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
én 10,5 hónapja szültem a Klinikán.A szülésnél nem volt gond,bár csak szülésznővel szültem, az ügyeletes doki pont egy másik anyukát stoppolt,de szeerncsére nem is volt rá szükség.A szülésznő kapott egy 20-ast,így miután megszültem és összestoppoltak,azonnal kitolt ágyastól,babástól a folyosóra,hogy a kint várakozó Tesóm is meg tudjon nézni minket.A csecsemősök viszont kritikán aluliak voltak.Nekem is nagyon aluszékony volt a babám,de mondták, hogy 30 óránként etessem.Három óránként felhúztam az órát, és próbáltam felkelteni, de nem sikerült.Hajnalban elaludtam és arra riadtam szó szerint, hogy a csecsemős kiabál, hogy ne aludjon anya,szoptassa azt a gyereket.Mindenről egymásnak ellentmondó dolgokat mondtak, aztán meg jól leb...ak, ha nem úgy csináltál valamit.A főorvos meg egy halál a nézeteivel.Adtak egy kávéspoharat,hogy fejjek kézzel,persze nem ment,hoszen meg sem mutatták hogy kell, én meg életemben nem fejtem még állatot sem, nemhogy magamat.Bevitettem a kórházba a férjemmel a mellszívót,de azért is leszidtak.Szóval siralmas ez a bababarátság,de legközelebb is ott fogok szülni ettől függetlenül,nekem a kenézy még rosszabb hírű
2010. júl. 28. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Én március elején fogok szülni a Klinikán. Eddig nem paráztam a szüléstől, de miután elolvastam a rossz tapasztalatokat, kezdek félni... Vannak olyanok itt, akiknek pozitív élményük van a debreceni Klinikán szülésről, akikkel a csecsemősök kedvesek voltak?
2011. jan. 13. 21:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem akartalak elijeszteni, csak nekem nagyon rosszul esett, ahogyan bántak az anyukákkal. Főleg, ha az első gyerekedet szülöd, minden új és először nem tudod, mit tegyél,stb. Tuti,ha megint szülnék a Klinikán már sok mindent nem hagynék és be is szólnék nekik. VANNAK rendes dokik és csecsemős nővérek is! Remélem velük fogsz találkozni.
2011. jan. 14. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!