A debreceni klinikán hogyan alakul az edás szülés?
Milyen leletek, papírok kellenek hogy beadják az edát?
Miket szokott kérni az anesztes?
Gondolok itt vérvételes papírra , és mennyi idős lehet ez az eredmény?
Megpróbálok neked segíteni. Nekem egyikkel sem volt eda, mert nem volt rá idő. A 2. szülésemnél indítani kellett. Kérdezte a doki az adatfelvételkor hogy akarok e edát. Mondtam, hogy nem, mert az első szülés is olyan gyors volt, hogy nem tudták beadni. Azért azt mondta leveszi a vért, hátha mégis kell. Levette, de még vissza sem jött az eredmény megszületett a 2. lányom. Egyébként a kitolás előtt kb 10 perccel én is azt mondtam neki, hogy kérek mégis csak. Azt mondta (szó szerint): -Tudtam, hogy feladja az elveit.
Aztán megvizsgált és szólt, hogy toljanak át.
Szerintem kérdezz rá a klinikán mikor mégy nst-re vagy vizsgálatra. Vagy csak hívd fel őket. Esetleg ha "normális" a védőnőd tudni fog rá válaszolni
13:56! Mikor szültél? Én május 21.-én és nekem is indították.
"első voltam"
Szia!
Én 2009 május 12 kén szültem a klinikán edával.Tőlem sem kértek semmit.Nekem minden papírom meg volt már mikor szültem.A kis könyvel meg az összes papírral együtt mentem szülni.Én is kaptam edát és nem is szülnék nélküle.
A következő babánál már tudatosan kérni fogom az elején.
Persze az sem mindegy ki adja be neked.Én mindenképp férfi dokit ajánlok.Nem mondok nevet.Nekem először egy nő akarta beadni de az egy akkora bunkó,hogy legszívesebben felrúgtam volna.Ha van lehetőség férfivel adasd be az edát.
HALLOTTAM ÉN IS ARRÓL AZ ANESZTES NŐRŐL...
Hányinger...
Férfit nem ismerek, de kérni fogom, köszi előre is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!