Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy történik szülés közben a...

Hogy történik szülés közben a méhszájvizsgálat? Tényleg nagyon fájdalmas, sokszor rosszabb mint a szülés?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy a méhszájvizsgálat szülés közben sokszor jobban fáj, mint maga a szülés. De hát hogyan csinálják? Még nem szültem, terhes vagyok, minden hónapban ellenőrzi a doki a méhszájat, hogy minden rendben van-e, de azt sokszor meg sem érzem (nagyon óvatos dokim van), de akkor ezek szerint szülés közben nem így nézik?
2013. máj. 4. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg amire te gondolsz, az nem szimpla méhszáj vizsgálat, hanem tágítás. Nekem kétszer volt, azt hittem, menten leugrok az ágyról. Konkrétan majd' szétszakadtam. A másodiknál már mondtam a dokinak, hogy nagyon gyorsan fejezze be, mert hazamegyek. :)

Amikor simán megnézte, mennyire tágultam, az nem fájt amúgy.

2013. máj. 4. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a szülésznö is igy vizsgálta... vagyis tágitotta. Amikor láttam hogy megint jön szóltam a férjemnek hogy oda ne engedje. Persze nem szólt semmit. Aztán az éjszakás váltás után óvatosabb volt a szülésznö. Orvosom nem csinált ilyet, úgyhogy nem tudom mit önkénteskedtek a szülésznök. Most a 8. hónapban ettöl félek legjobban.
2013. máj. 4. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
semmit nem éreztem... fájásnál nézte... Konnyu szulést Kivénok!!!!
2013. máj. 4. 21:58
 14/15 timszy25 ***** válasza:
Huhh nekem nagyon fájt.AZ egész szülésbe ez volt a legrosszabb.Már mondtam a dokinak hogy azonnal vegye ki a kezét mert itt nem tudom mit csinálok:)
2013. máj. 4. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
A terhességem alatt én sem éreztem semmit, amikor méhszáj vizsgálat volt. Süléskor iszonyatosan fájt, mivel közben kézzel tágítottak. :(
2013. máj. 7. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!