Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült vagy fog szülni valaki...

Szült vagy fog szülni valaki az Uzsokiban?

Figyelt kérdés
Szeptemberben fogom tesztelni a kórházat :) és érdekelne, hogy milyenek a nővérkék, szülésznők meg az egész hangulat. Illetve tudtok olyanról esetleg, h van apa bent alvására lehetőség?
2013. máj. 3. 08:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Nekem jól esett a társaság, egymást fárasztottuk a szüléssztorikkal, bármi kérdés volt akkor a többiek válaszoltak, nagyon amatőr voltam pelenkázásban, segítettek. Amíg valaki kiment wc-re, a többiek vigyáztak a babára. Pihenni biztos többet tudnál egyágyasban, mert több baba többet sír, de nem lenne kihez szólnod 4 napig.
2013. máj. 7. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:

1 ágyas vagy 2 ágyas szoba:

én 1 ágyasba voltam és a férjem is velünk volt az első 5 napban, ott is aludt, el sem mozdult mellőlünk (ez magán kórházban volt).

Zárkózott típus vagyok és sokára tudok megnyílni, ezért nekem jobb volt így, mint idegenekkel együtt. Nem éreztem késztetést, hogy akárkivel - bárkivel megosszam életem legfontosabb első napjait, csak a szerelmemmel, a férjemmel.

2013. máj. 20. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem első két gyerkőcöm is Uzsokiban született és decemberben a kistesó is Uzsokis baba lesz! Nagyon jó kürház, mind felszereltségben, mind személyzetet tekintve. Én azt javaslom, hogyha első baba, akkor inkább ne kérjetek egyágyas szobát, mert nem jó egyedül. Nekem amikor a fiam született (első baba), betettek egy 4 ágyas kórterembe egyedül. Nem volt valami jó. Másnap szerencsére jött egy 2. babás anyuka, így ő nagyon sokat segített, tanácsot adott. Kislányomnál viszont már nagyon rossz volt, hogy 4 ágyasba kerültem, mert már tudtam magamtól is mindent, nem kellett másokra támaszkodnom, viszont az egyik szobatársam olyan rettenetesen horkolt, hogy 4 napig egy percet sem bírtam aludni. Így decemberben a 3. babánál már tuti h külön szobát fogunk kérni.
2013. jún. 17. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!