Szült vagy fog szülni valaki az Uzsokiban?

Szia!
Én 3 és 5 éve szültem az Uzsokiban.
5 éve volt amikor felújították, hát az nem a legszerencsésebb időszak volt, utána egy picit féltem is újra oda visszamenni szülni, de mivel a Dokihoz ragaszkodtam, így újra ott szültem 3 éve.
Ég és Föld lett a különbség.
Nagyon segítőkészek, a Szülésznők, a Nővérek is, az Orvosok is, de leginkább csak a Saját fizetős betegeikkel foglalkoznak komolyabban, de ha nagyon rosszul vagy segítenek ők is (én mindkét szülés után elég ramaty állapotba voltam, így megtapasztaltam a dolgok legmélyét).
A kórtermekben van wc és fürdő, így nem össznépi mosakodás van szerencsére :), van légkondi is, meg tv. Az internet, hogy wifi van-e az nem tudom, a honlapjukon kéne megnézni. Amúgy ott nagyon sok hasznos infó van.
Egy olyan szobáról tudok, amiért fizetni kell és ott talán megengedik, hogy az Apuka bent aludjon, de az akkor lehetséges, ha éppen azon a napon nem foglalt, mert amúgy nem lehet előre foglalni.
Üdv egy Anyuka

Tavaly júliusba szültem ott. A csecsemősök és mindenki nagyon aranyos volt, semmi negatívumot nem tudok mondani. Megengedték, hogy a saját fejem után menjek. Azt és úgy csináljam a babával, ahogy szeretném. Nyilván egészséges dolgokra gondolok.
Fogadott dokinőm volt, neki fizettem csak.
A szoptatási tanácsadó egy angyal, de tényleg.
EDA 24 órában van. Bármikor kérhető.
Négyágyasban voltam, légkondis szobát kaptunk, ami király volt tavaly a 40 fokos júliusban, ha a babákat elvitték vizitre, benyomtuk a légkondit. :D
Apa nem tudom aludhat-e bent, meg kell kérdezni ez egyágyasnál.
Minden szobához van fürdő és a legjobb, hogy a családtagok nem jöhetnek be a szobába, illetve a látogatási idő után körbemegy a biztonsági őr és mindenkit hazaküld, aki még nem ment el. Emiatt jól tudtunk pihenni és szoptatni is.
Kérdezzetek még, ha tudok, segítek. Más nem jut eszembe. :)
Szép szülést kívánok.
D.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!