Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült vagy fog szülni valaki...

Szült vagy fog szülni valaki az Uzsokiban?

Figyelt kérdés
Szeptemberben fogom tesztelni a kórházat :) és érdekelne, hogy milyenek a nővérkék, szülésznők meg az egész hangulat. Illetve tudtok olyanról esetleg, h van apa bent alvására lehetőség?
2013. máj. 3. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én augusztusban fogok ott szülni, nagyon várom én is a tapasztalatokat. Esetleg ha az EDA-t is belevonná valaki, hogy hogy is működik az Uzsokiban, azt megköszönném.
2013. máj. 3. 08:53
 2/13 A kérdező kommentje:
EDA(?) Az micsoda? :D
2013. máj. 3. 09:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 és 5 éve szültem az Uzsokiban.

5 éve volt amikor felújították, hát az nem a legszerencsésebb időszak volt, utána egy picit féltem is újra oda visszamenni szülni, de mivel a Dokihoz ragaszkodtam, így újra ott szültem 3 éve.

Ég és Föld lett a különbség.

Nagyon segítőkészek, a Szülésznők, a Nővérek is, az Orvosok is, de leginkább csak a Saját fizetős betegeikkel foglalkoznak komolyabban, de ha nagyon rosszul vagy segítenek ők is (én mindkét szülés után elég ramaty állapotba voltam, így megtapasztaltam a dolgok legmélyét).

A kórtermekben van wc és fürdő, így nem össznépi mosakodás van szerencsére :), van légkondi is, meg tv. Az internet, hogy wifi van-e az nem tudom, a honlapjukon kéne megnézni. Amúgy ott nagyon sok hasznos infó van.

Egy olyan szobáról tudok, amiért fizetni kell és ott talán megengedik, hogy az Apuka bent aludjon, de az akkor lehetséges, ha éppen azon a napon nem foglalt, mert amúgy nem lehet előre foglalni.

Üdv egy Anyuka

2013. máj. 3. 09:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron szültem ott, nagyon jó kórház! Én csak a szülésért fizettem az orvosnak, de azt is aznap amikor távoztam a kórházból, nagyon kedves volt mindenki, jó szobatársakat fogtam ki, nekem a kaja is ízlett (bár nem vagyok válogatós). A szülésznő nagyon aranyos volt, végig segített a vajúdás alatt. A szülőszobák modernek, van kád, bordásfal stb, én mondjuk végig elvoltam egy labdán. Nem akartam érzéstelenítést, de nem tágultam, és nem bírtam már a fájdalmat így vajúdás közben kértem. 2,5 órát vártam rá, mert ott kell hogy legyen aki beadja, és az orvosod is, szóval este 11-kor hívták be őket. Nem hiszem hogy az apuka bent alhat, esetleg fizetős szobában, de szerintem ott sem, elég szigorúan veszik a látogatási időt is, utána mindenkit elküldenek. A baba szinte végig veled lehet, csak fürdetni és orvosi vizsgálatokra kell visszavinni 2-3 órára.
2013. máj. 3. 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:
EDA=epidurális érzéstelenítés. Sajna nekem az első szülésem eléggé hosszadalmasra sikeredett, azért érdeklődöm utána.
2013. máj. 3. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Januárban szültem ott. A kaját kivéve mindenről pozitív tapasztalatom van, pedig fogadott orvosom/szülésznőm sem volt. Nagyon aranyosak a csecsemősök és a nővérek is. :)
2013. máj. 3. 12:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor összességében jól hangzik,már nem is félek annyira :)
2013. máj. 3. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Tavaly júliusba szültem ott. A csecsemősök és mindenki nagyon aranyos volt, semmi negatívumot nem tudok mondani. Megengedték, hogy a saját fejem után menjek. Azt és úgy csináljam a babával, ahogy szeretném. Nyilván egészséges dolgokra gondolok.

Fogadott dokinőm volt, neki fizettem csak.

A szoptatási tanácsadó egy angyal, de tényleg.

EDA 24 órában van. Bármikor kérhető.

Négyágyasban voltam, légkondis szobát kaptunk, ami király volt tavaly a 40 fokos júliusban, ha a babákat elvitték vizitre, benyomtuk a légkondit. :D

Apa nem tudom aludhat-e bent, meg kell kérdezni ez egyágyasnál.

Minden szobához van fürdő és a legjobb, hogy a családtagok nem jöhetnek be a szobába, illetve a látogatási idő után körbemegy a biztonsági őr és mindenkit hazaküld, aki még nem ment el. Emiatt jól tudtunk pihenni és szoptatni is.

Kérdezzetek még, ha tudok, segítek. Más nem jut eszembe. :)

Szép szülést kívánok.

D.

2013. máj. 3. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia,én szeptemberben szültem itt,császár lett a vége.Dr. Bőze Tamás műtött,nem volt fogadott orvosom,de így is maximálisan elégedett voltam,délután volt a műtétem így éjjel nem volt velem a baba,de reggel ahogy kinyílt szemem csoszogtam is érte,és egész nap veled lehet,meg éjjel is csak a reggeli vizitre kell bevinni,meg este a fürdetésre,de ilyenkor legalább Te is gyorsan letusolsz,rendbe szeded magad. A nővérek aranyosak tapasztalatom szerint kivétel nélkül,és nagyon segítőkészek.A szülésznők nagyon nyugtatóan hatottak rám,nagyon féltem a műtéttől,remegtem,de míg előkészítettek poénkodtak velem,kicsit lenyugtattak,kedvesek tényleg.Van egy szoptatási tanácsadó is,segít mindenben ha szeretnéd,hogyan tedd helyesen cicire,stb... én nem éltem segítségével,mert ment a dolog szerencsére (talán lehet azért is mert második baba)de a szobatársamnak 1 órán át mutatta és látta el tanácsokkal.Mutatta alatt értem,hogy ő is előkapta cicijét és megmutatta a sajátján hogyan működik a helyes fejés pl. Minden kórteremben bent van a fürdő,s tényleg szigorúan veszik,hogy a szobában látogató nem lehet,de én a fizetősnél úgy láttam bemehetnek,és ott tv is van stb,azt viszont nem tudom van e lehetőség apa bent alvására. Szóval én bátran mentem szülni oda fogadott doki nélkül is,igaz én előtte is feküdtem már bent vérzés miatt,így azért szereztem kis tapasztalatot a dokikkal kapcsolatban. Boldog babavárást,könnyű szülést! :)
2013. máj. 4. 22:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is! :) és mit javasoltok, melyik a jobb, az egyágyas kórterem, vagy a több ágyas? Pihenés szempontjából gondolom az egyágyas (fizetős), de társaság szempontjából meg a másik... Csak nem tudom, ilyenkor egyáltalán vágyik-e társaságra az ember lánya :)
2013. máj. 7. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!