Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek is jóslók? Én már...

Szerintetek is jóslók? Én már nagyon szülnék (bövebben lent)

Figyelt kérdés
tegnap este 17:30 kor enyhe majd egyre erösödő nyilalásokat éreztem a a hüvelyembe de nagyon rendszertelenül volt hogy 10,20,30 másodpercesek voltak és volt hogy 2-2,5 perces,amikor felálltam akkor is nyilalt 2 napja megy a hasam és nem találom a helyem aludni sem tudok,visszatért a hányinger és elkezdett fájni a hátam is.aztán az éjszaka hol a bal hol a jobb oldali fekvésnél belenyilalt a combomba.aztán abbamaradtak,de reggel a boltfelé sétáltam mikor ujra kezdödött a nyilalás.Segítsetek.szerdán kezdjük a 38.hetet.
2009. szept. 28. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem mikor a hüvelyemnél nyilalt,akkor a baba mozgott és valószinüleg ideget nyomott,ez a combomig kisugárzott,nagyon fájt. Elvileg a jóslónál keményedsz és mensi görcs van.
2009. szept. 28. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ezek nem jóslók, de az nem azt jelenti hogy tuti mostanában nem szülsz meg. Valamilyen ideget nyomhatott, mert az ráterjed máshova is, nem beszélve arról hogy milyen kellemetlen is tud lenni. Ha jóslóid vannak akkor görcsöket érzel, illetve én azt éreztem, főként mikor felálltam hogy húz vissza a hasam és kellemetlen volt kiegyenesednem.
2009. szept. 28. 12:38
 3/4 A kérdező kommentje:
az az igazság h tegnap ugyéreztem mintha lökte volna lefelé magát, a dokim már érezte a fejét a kezével de zárt volt még a méhszáj.viszont ha ez ideg lenne akkor sztem nem lenne ilyen folyamatos nyilalás,a második válaszolónak:én is nehezen egyenesedem ki vagyis este szinte csak lehajolva tudtam elmenni wcre mert ha megpróbáltam kiegyenesedni akkor nyilalt és húzodott a hasam.
2009. szept. 28. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:

sziasztok!

velem ugyanez van, és szerdán a 39.et töltjük. már többször is órákig voltak görcsök, 10 percesek, de elmúltak. ma az nst-n nem mért a gép fájást, csak a vége fele vmi 10es nagyságút, nahát annál a kis enyhe fájdalomnál jóval erősebbeket éreztem éjjelenként. szóval szerintem kezdődhetnek Nálad is a jóslók, sokszor észrevétlenül megy át a jósló igaziba, figyeld Magad, jól teszed. szép szülést.

2009. szept. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!