Nem féltek a szülés alatti kellemetlen dolgoktól?
Hát, én féltem előtte ettől, de vajúdás alatt ment a hasam, ezért voltam egy párszor wc-n, meg beöntést is kaptam :S.
Szüléskor már inkább az volt a legnagyobb gondom, hogy kint legyen végre a baba.
Szia!
Én ragaszkodtam a beöntéshez előtte. Nem kellemes, de hadd menjen, aminek mennie kell... azt mondják a dokik meg a szülésznők egypár látványhoz hozzászoktak, de azért én szerettem volna, ha legalább ezt nem kell látniuk ....
Én beöntés nélkül szültem,elötte ettem....
Szülés közben mondtam,wc-re kell mennem,de a doki azt mondta byugodtan végezzem a dolgom a szülöàgyon....
Végül is nem kakàltam be,de volt nyoma...Szerencsére nö volt a szülész,nem éreztem magam kellemetlenül,tuti nem én voltam az elsö ilyen eset,söt.
Felesleges aggodnod.
beöntés, és megnyugszol, legalább, aminek kell kijön és utána sem lesz gond, ha nem sikerül azonnal.
amúgy meg nem ez a legvészesebb, én pl. rókáztam szülés közben, az sokkal kellemetlenebb volt, a burokrepesztés meg olyan, mintha egyszerre több liter husi levest pisilnél, amikor meg időnként vizsgáltak véreztem. a szülésznő 10 percenként cserélte a lepedőt, és fél óránként ágytálaztak, mert már nem tudtam kimenni, mert infúzióztak...
szóval a szülés nem angolkisasszonyos dolog, de szerintem ez ezzel jár...
Kérjél beöntést, akkor nem fogsz bekakilni. Nekem kifejezetten jól esett a beöntés, hiszen a fájások között néha volt olyan érzésem, hogy bekakilok, és az olyan jó volt, hogy ültem a vécén és elengedhettem magam. Aztán ezen nem kellett szenvedni szülés közben, hogy lekakálom-e az orvost,vagy sem.
Én nem féltem ilyesmitől terhesen, aztán szülés közben meg főleg nem, akkor örültem, hogy élek...
Hm, szülés közben hánytam, pisiltem és kétszer kakiltam. A szülőágyon. A szülésznő úgy takarította föl, hogy szinte még kint se volt, már tiszta voltam én is, alattam is minden, utána rámmosolygott és mondta, semmi gond, a babára koncentráljunk.
Ügyeletes volt, nem fogadtam.
Ez legyen az utolsó, amitől félsz. :) Könnyű szülést neked.
Ha már félek vmitől, az az, hogy a baba nem lesz jól...de inkább nem parázok annyit, bár most attól félek, túlhordom...
A kaka természetes dolog, barátnőm is otthagyott egy nagy adagot, senki nem szólt érte, mivel 20perces fájásokból lett hirtelen 3 perces, beért és már szinte kint volt a kis fej, és nem volt idő a beöntésre.
Nekem a doki konkrétan ezt mondta,mikor jött a toló fájás:
"Gyerünk .... kakiljon!!! Nyomja,nyomja a kakit."
Bocsi,de tényleg így volt.
Be is ment:))
De pont lesz@rtam:)
Sokkal inkább az érdekelt,h gyorsan kint legyen a baba.(nekem az volt a parám,h nehogy a szülőcsatornába rekedjen és ne kapjon oxigént)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!