Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan es mikor indultak a...

Hogyan es mikor indultak a szuleseid? Pl 1. baba kiirt nap, fajassal 2. baba +1 nap magzatviz elment

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
terminus+3. napon délelőtt NST, méhszáj és magzatvíz vizsgálat. Délutánra hívtak vissza, mert a dokim sejtette, hogy baba lesz. Én meg úgy gondoltam, hogy nem lesz, se jóslóm, se semmi nem volt addig. Akkor megint NST, és már nem engedtek el. Szülőszobára fektettek, ott hamar rendeződtek és felerősödtek a fájások, aztán burokrepesztés. Össz. 3 óra alatt született meg a fiúnk. A tágulási szakasz nagy részét megúsztam fájdalom nélkül. Én voltam a legjobban meglepődve.
2013. ápr. 30. 16:28
 12/13 Répási Csilla0622 ***** válasza:

1.baba: kiirt nap előtt este tizkor elfojt a magzatviz igy a kiirt napon 4:25-re született meg : kisfiù 3200gr

2.baba: 40+4nap este tizkor 5perces fájások másnap 0:35-re lett meg : kisfiú 3000gr

az első 6,5ora második baba 2,5óra alatt lett meg :)

2013. ápr. 30. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:
42+1naposan inditották.12 óra alatt lett meg a fiam abból 5 óra volt a kitolási szak.38600gramm és 52cm volt.
2013. máj. 1. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!