Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek előfordulhat,...

Szerintetek előfordulhat, hogy valakit érzéstelenítés és altatás nélkül megcsászározzanak?

Figyelt kérdés

Egy anyuka mesélte ma a játszótéren, hogy 3 napig vajúdott, majd nem volt már idő érzéstelenítésre, sem altatásra és úgy császározták meg. Ez egy magyar nagyváros jól felszerelt kórházában történt másfél éve.

(Ha olvasod ne haragudj, hogy megkérdeztem, de annyira hihetetlen számomra.)

2013. ápr. 29. 13:33
1 2 3 4
 31/34 Golan Trevize ***** válasza:
82%

Azt el tudom képzelni, hogy nem hatott eléggé a fájdalomcsillapító.

De hogy altaás vagy fájdalomcsillapítás nélkül álljanak neki, azt nem.

Azt meg, hogy valaki fájdalomcsillapítás nélkül néhány másodpercen belüli elájulás nélkül kibírjon egy császármetszést, azt meg főleg nem hiszem el.

Volt mandulaműtétem, ahol nem akart hatni a fájdalomcsillapító, pedig 3 adagot nyomtak belém, többet már nem is lehetett.

Azt hittem, ott csinálok magam alá, pedig az kis műtét volt.

2013. ápr. 29. 14:20
 32/34 anonim ***** válasza:
83%

28-asnak teljesen igaza van, amíg megvitatja a sztori szerint a doki az anyukával, hogy mi legyen, addig simán elaltatják... :)))

Nekem is sánta...

Ettől még azt elhiszem, hogy van olyan, akinek hiába érzéstelenítenek, nem lesz 100%-os a hatás, de érzéstelenítés kísérlete illetve altatás nélkül nem császároznak!

2013. ápr. 29. 14:21
 33/34 anonim ***** válasza:
52%

#26 vagyok, én is 69%-ot kaptam, nem pontoztam le senkit, annyit nem ér az egész :)

Most még vár rám egy epeműtét (képzelhetitek, 3 éve halogatom, úgy félek az altatástól), de aztán alig várjuk már a kistesót!

2013. ápr. 29. 14:23
 34/34 anonim ***** válasza:
87%

Három éve szültem a fiamat a Szent Istvánban. A szülés után kialakult a gátmetszés helyén egy hematoma, ami miatt műteni kellett. Az altatóorvos nem lehetett a csúcson, mivel amiközben varrtak össze, magamhoz tértem. Annyira nem, hogy jelezni tudtam volna, hogy mi a helyzet, de f@szán éreztem az egészet.

Talán ezzel az anyukával is valami hasonló történhetett és jól kiszínezte a sztorit.

2013. ápr. 29. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!