Szerintetek előfordulhat, hogy valakit érzéstelenítés és altatás nélkül megcsászározzanak?
Egy anyuka mesélte ma a játszótéren, hogy 3 napig vajúdott, majd nem volt már idő érzéstelenítésre, sem altatásra és úgy császározták meg. Ez egy magyar nagyváros jól felszerelt kórházában történt másfél éve.
(Ha olvasod ne haragudj, hogy megkérdeztem, de annyira hihetetlen számomra.)
Utolsó háromnak üzenném, igen, üvöltöttem, már levegőt sem bírtam venni, ezért sem értettük (később a gyerekorvos stb. sem), miért nem altattak el.
Higgyétek el, jobban örültem voltna egy fájdalmas, de szép szülésnek.
Hmmm erős kételkedéssel fogadom. ha valóban semmiféle érzéstelenítést és altatást nem kapott, elájult volna a fájdalomtól az biztos. Olyat már hallottam hogy féloldalasan hatott csak a hátba adott érzéstelenítő. De ilyet hogy NEM VOLT idő...ez elég hülye magyarázat mert valóban az általános altatás kb. 10 mp...
Azt el tudom képzelni hogy félrement neki a hátába adott érzéstelenítő és félig meddig érezte.
Ez is borzalmas élmény lehetett önmagában is nem kellett volna még színeznie rajta egy nagyot...
NEM!
Azt viszont el tudom képzelni,hogy nagyon kellemetlennek érezte,(esetleg pánikolt)amiket műtét közben mégiscsak érezni(matatás,gyerekkihúzás),-de az semmiképp nem lehet erős fájdalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!