Tegyük fel 8 hónapos terhes vagy, komplikációval, te vagy a baba?
van rá egy kis időtök, hogy döntsetek a pároddal.
Kit választanátok?
A baba vagy az anya?
Ezt nem szokták megkérdezni, mivel az anya élete az első. Jó eséllyel szülhet még gyereket, főképp ha van is nem hagyhatja magára. Ha megkérdeznék a nagy többség a babát mondaná.
Én nem tudom. Van már egy kisfiam, így azt hiszem magamra voksolnék akármilyen bűntudatom is lenne utána.
Természetesen magamat választom.
Gyerekem még lehet, de ha én halok meg, a gyereknek nem lesz anyja, a férjemnek meg párja.
Most lehet hülye vagyok de ilyen esetben ha megcsászározzák akkor egy 8. hónapos már nagy eséllyel életbe is marad, nem?
Vagy milyen komplikáció.
azért írtam 8 hónapost, mert úgy már viszonylag egy kifejlett és nagy babáról van szó, erősebb a kötődés
fiktív szituáció
amúgy én is magamat mondanám, és arra voltam kíváncsi, hogy más is van-e ilyen véleményem. de nem lettem megkövezve, örülök :)
20 hetes kortol ha a kismamat ujra kell elesztenunk a magzatot surgossen kiemepjuk az anya erdekeben mivel ujraelesztes magzattal kevesebb sikerrel jar.
Anya mindig az elso szulok nem dontenek hiszen anya nelkul nincs gyerek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!