Akik autóval mentek szülni, nem féltek, hogy a férjük
annyira izgul, hogy esetleg balesetet okoz?
Figyelt kérdés
A párom nagyon tud koncentrálni, de nem rutinos sofőr, a kocsink is új lesz. Igyekszem nem pánikolni, ha beindul a szülés, nem vagyok egy pánikolós fajta (sürgősségi eü-s vagyok), de a páromnak nagyon nyugis munkaköre van irodában és most is látom, hogy szinte remeg, mikor nagyon akar teljesíteni, és úgy érzem, nagy lesz rajta a nyomás, amikor indulni kell. Ti nem féltettétek a párotokat, mikor mentetek szülni?
Szerintem azért a távolságon is múlik. Nálunk pl 15 percre van gyalog is, így ezen a rövid távon nem. De a ennyire féltek hívjatok taxit.
2013. ápr. 27. 19:42
4/14 anonim válasza:
Nem, én magamat féltettem és a bébit. Hajnalban mentünk a kórházba és a férjem olyan ideges volt, hogy az ellenkező oldali sávban mentünk. Szerencsénk volt, de majdnem megszültem a kocsiban ijedtemben.
2013. ápr. 27. 19:42
5/14 anonim válasza:
Két fájás között nyugtatgasd :). de viccet félretéve nekem pl fájásaim se voltak mikor mentünk be nekem rózsaszín folyással indult az egész tök nyugodt voltam a férjem mégis úgy hajtott mintha a fél gyerek már kinn lenne :D. de nekem valahogy ez meg se fordult a fejembe hogy emiatt aggódjak. könnyű szülést, és jó egészséget! :)
2013. ápr. 27. 19:48
6/14 anonim válasza:
Nem. Én férjemnek sem volt nagy tapasztalata a városi vezetésben, de ügyes volt. Nekem már 3-4perces fájásaim voltak, szóval 2fájás közt inkább erőt gyűjtöttem és nem érdekelt a vezetési stílusa. Délután 5óra volt, mikor bementünk, 15perc volt kocsival. Izgult, de nagyon óvatosan ment, ráadásul kérdezgette, hogy hogyan vagyok? :) Nagyon cuki volt
2013. ápr. 27. 19:53
7/14 anonim válasza:
A férjem több ezer kmet vezet havonta szóval nem hinném hogy kizökkentette ilyesmi, de azért igen, izgultam mert ez mégis csak más de nem történt semmi. Első szülésemnél hajnali 3kor repesztettünk át a városon 2 perces fájásaim voltak, magamról nem tudtam kb. Szerencsére az utakon se volt senki:)
A többi 2 szülésemnél pedig elfolyt a magzatvizem de fájásaim nem voltak és ott nappal volt és nyugisan bementünk 12-15 perc az út kb.
De helyedben én is azt tartom jó megoldásnak hogy amennyire tudsz 2 fájás között lazának és nyugodtnak mutatkozni csevegni vele stb:)) és akkor nem érzi annyira át a helyzet feszültebb mivoltát:)
2013. ápr. 27. 20:04
8/14 anonim válasza:
A páromat megnyugtattam,hogy van még idő,emiatt nem is sietett,nyugisan mentünk a kórházba hajnalban,még forgalom sem volt.
2013. ápr. 27. 21:05
9/14 anonim válasza:
A férjem totál készen volt, pedig még nem is szülni indultunk, csak gyanítottam hogy szivárog a magzatvíz, az sem biztos, csak úgy éreztem, és aktuális volt a CTG a kórházban (aznapra voltam kiírva, és bent is maradtam szülni). Nagyon ideges volt, a jogsiért vissza kellett fordulni, nem volt bekötve a biztonsági öv. Végig nyugtatgattam. Hajnalban lett meg a baba, de a férjem haza már nem jutott mert a kórház előtt lerobbant a kocsi (35 km-re lakunk).
2013. ápr. 27. 21:13
10/14 anonim válasza:
Már idegesen indultunk és mikor menet közben elfolyt a magzatvíz az sem segített...:D
Egy gyenge pillanatában meg is kérdezte, hogy megálljon-e a piros lámpáknál (éjjel 1kor)?! :D:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!