Szent Imre kórházban ajánlanátok olyan orvost, akivel nagyon elégedettek voltatok?
Bocsi,ha kicsit offolok
Első babádat is az Imrében szülted?
Én 2 éve szültem ott,és nemrég derült ki,hogy jön a kistesó:):)
Nekem férfi orvosom volt,de nagyon nem voltam megelégedve,mert nagyot vágott(pedig gátvédelemre készültem) 4 hónapig szenvedtem utána,még vissza is kellett járnom ambulánsan hozzá...
Ezért gondolkodtam most női orvosban:)
dr.Kósa Marianna
dr.Gutmann Orsolya
dr.Kocsis Éva vannak a listámon..Ha valaki ismeri őket,és szívesen ír,nagyon köszönöm:)
Prof. Dr. Rákóczi István
Nekem az első gyerkőcöm nála született.
A másodikat is nála szeretném.
Szerintem nagyon fontos a szülésznő választás is: Nyulas Jolán jelen esetben, mert a "gátat ő védi".
Nálam nem volt vágás!!!
Pici varrás az apróbb sérülések miatt, de az nem a gáton, hanem a hüvelyfalon volt.
akkor ugyanannál szültünk :D
én amúgy meg voltam vele elégedve, mikor úgy éreztem nem bírom már, akkor rámparancsolt, hogy ne magammal foglalkozzak, most a baba számít. engem vissza billentett ez a felszólítása még arra a 2 nyomásra :)
azon kiakadtam mikor kint volt félig a babám feje, hogy simogassam meg, nem akartam, a karomban szerettem volna már tartani, nem a micsodámban simogatni ;) aztán persze a férjemnek mutogatta miközben próbáltam kinyomni, az valóban nem volt szimpi, de végeredményben elégedett voltam :)
én úgy döntöttem, maradnék nőnél, de a második babámnál inkább a margitban lévő nődokihoz szeretnék majd menni :)
második vagyok:)
Nem én írtam a privit:)
Nekem dr.Bálint Mihály volt az orvosom...
Neked ki volt?
Gutmann Orsolyát ajánlották egy másik babás fórumon,most ő róla érdeklődök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!