Mire számíthatok? Mit tegyek? Aki mostanság a Szent Imre kórházban szült írna nekem.
Nincs se fogadott dokim , sem szülésznőm. Sajnos nem igazán engedhetjük meg :-(( Eléggé el vagyok kenődve. Azt hiszem kezdek félni :-((
2. gyerkőc , Április 12-re vagyok kiírva.
Igaz én egy éve szültem, nekem csak dokim volt- de szobatársamnak senkije nem volt - és nagyon jó dokit és szülsznőt fogott ki.
Én azt hallom onnan általánosságban, hogy nagyon rendesek az ügyeletes dokik és szülésznők is.
Ne félj, bízz benne, hogy minden a legjobban fog alakulni és olyan emberek lesznek melletted, akik a legmegelelőbbek arra, hogy a világra segítsék a kicsikédet!!
Szia. Régebben én is feltettem ezt a kérdést, csak máshogy megfogalmazva :)
Itt a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nekem megnyugtató válaszok jöttek, remélem azért segítettem. Még az is lehet összefutunk, én 10-ére vagyok kiírva :D
Kicsit megnyugodtam. Arik vagytok :-) Kedves 3.-ik lehet összefutunk , de az én kisfiam nem nagyon igyekszik kibújni:-)
Az elsőt is túlhordtam egy héttel.
Nem értem ezt hogy a vajudásnál nem lehet bent az Apa ? És ha én nem tudok kijönni , mert pl gépre kötnek vagy annyira fáj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!