Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire számíthatok? Mit tegyek?...

Mire számíthatok? Mit tegyek? Aki mostanság a Szent Imre kórházban szült írna nekem.

Figyelt kérdés

Nincs se fogadott dokim , sem szülésznőm. Sajnos nem igazán engedhetjük meg :-(( Eléggé el vagyok kenődve. Azt hiszem kezdek félni :-((

2. gyerkőc , Április 12-re vagyok kiírva.

2013. ápr. 4. 07:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt mindkettő.Konkrétan egyik se kért pénzt... Én 1re voltam kiirva,26án szültem. Ne aggódj minden rendben lesz:) Apuka nem lehet a vajudóban,de te kimehetsz hozzá. Egész jó kh-i kaja,de nem árt hozatni mert kissé kevés. Van mikró,hütő,már lehet látogatni is igaz csak az előtérben... Kérdezz s ha tudok válaszolok.
2013. ápr. 4. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Igaz én egy éve szültem, nekem csak dokim volt- de szobatársamnak senkije nem volt - és nagyon jó dokit és szülsznőt fogott ki.

Én azt hallom onnan általánosságban, hogy nagyon rendesek az ügyeletes dokik és szülésznők is.

Ne félj, bízz benne, hogy minden a legjobban fog alakulni és olyan emberek lesznek melletted, akik a legmegelelőbbek arra, hogy a világra segítsék a kicsikédet!!

2013. ápr. 5. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia. Régebben én is feltettem ezt a kérdést, csak máshogy megfogalmazva :)

Itt a link:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Nekem megnyugtató válaszok jöttek, remélem azért segítettem. Még az is lehet összefutunk, én 10-ére vagyok kiírva :D

2013. ápr. 5. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem volt fogadottam, de sztem alapvetően nagyon jó dokik, szülésznők vannak ott jó kezekben leszel! :-) hamarosan a kezdedben tarthatod a kis jövevényeteket :-) sztem ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz, jó helyen lesztek!
2013. ápr. 5. 20:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Kicsit megnyugodtam. Arik vagytok :-) Kedves 3.-ik lehet összefutunk , de az én kisfiam nem nagyon igyekszik kibújni:-)

Az elsőt is túlhordtam egy héttel.

Nem értem ezt hogy a vajudásnál nem lehet bent az Apa ? És ha én nem tudok kijönni , mert pl gépre kötnek vagy annyira fáj ?

2013. ápr. 6. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak a vajúdóban nem lehet benn apuka. De ha tudsz, kimehetsz hozzá. Szerintem sokkal elviselhetőbb, ha ki tudsz menni, én minden erőmmel azon leszek, ha semmi gond nem lesz, akkor a szülőszobára is együtt sétálunk be :D
2013. ápr. 6. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
megszültél, milyen volt?
2013. ápr. 10. 21:11
 8/8 A kérdező kommentje:
neeeeeeeemmmm :-) nagyon jol érzi magát a Manó. Bár a nyákdugó szerda óta távozgat .
2013. ápr. 12. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!