A 3 éves kislányom orrmanduláját a Szent Imre kórházba fogják kivenni? Le tudja nekem írni valaki, hogy mire számíthatok, mit kell vigyek, stb? Köszönöm előre is
azért mázlisták vagyok ill. a gyerekek.Nekem 12 éve vették ki a mandulám helyi érzéstelenítésben.Mondanom sem kell,hogy életem legrosszabb élménye volt, szék olyan volt mint a villamosszék a fejed karod leszíjazva.A szájpadlásom felfeszítését éreztem,ahogy a hurkás ujjaival benyűl a doki...bloááhhh:S Pedig kisgyerekként én is azthittem altatnak:S Iszonyú érzés :SS::SS:S:
Amire figyelj,hogy ne vigyél neki csak vizet, vagy teát mert a nyelés az iszonyú rossz ilyenkor.Nyelni kellett volna de én mindent visszaköptem inkább annyira rossz volt.Enni úgysem nagyon tud majd, de ha szeretnél neki valamit pluszban akkor pürésíts,mert nyelni lehetetlen.Úgy fáj mint egy jó erős tüszős mandulagyulladás szorozva 2vel.Azért készülj,hogy pár napig biztos sírni fog és az ottalvás sem lesz neki kellemes:(Remélem te ott lehetsz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!