Margit kórházról véleményetek? Illetve a Sote 2 ről?
Én is a Margitban szültem,meg voltam elégedve,igaz főleg az orvosom(dr.Szigethy Adrienn ) miatt választottam őket..Szülésznők is rendesek volt,csecsemősök között azért akadt egy-két nem éppen kedves..Rend volt,tisztaság,minden nap takarítottak,erre nem lehetett panaszom.
Nemrég tudtam meg,hogy útban van a második baba,viszont Szigethy doktornő is babát vár,úgyhogy én sem tudom,hogy még mi lesz..Közel van a Margit,de a Szent Imrében illetve a SOTE II-n is ajánlottak barátnőim egy-egy orvost.
Szilveszterkor szültem a Magyar Attilánál. Nem akartam megfogadni a szülésre, de így alakult és nem bántam meg! Indított szülésem volt terminus túllépés miatt, miattam jött be előbb ügyeletbe, nagyon rendes és jófej volt.
A TB-s terhesgondozására általában elég sokan szoktak menni, ha ráérsz végigvárod, vagy érdemes jóóó korán odamenni és beadni a kiskönyvedet. A magánrendelése a Bécsi úton van, szintén a busz vonalán.
Az első terhességemet a 20. héttől követte, de a szülésnél nem volt ott, mert akkor ment nászútra. A másodikat végig ő gondozta. Nincs nála olyan, hogy hülye kérdés, bármit elmondhattam, kérdezhettem, jókat nevettünk.
Azt szerettem a Margit kórházban, hogy van egy működő rendszer. Mikor hova kell menni, kit kell felhívni, stb. Mindenki tudja a dolgát és része ennek a gépezetnek. Engem ez nagyon megnyugtatott, nem éreztem magam elveszettnek, mint a SOTE I-en, ahova addig a magánorvos miatt jártam.
Az egyetlen negatív dolog, hogy a gyerekágyas részlegen borzasztó kényelmetlenek az ágyak. Friss gátsebbel nem egy élmény:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!