Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Margit kórházról véleményetek?...

Margit kórházról véleményetek? Illetve a Sote 2 ről?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy első gyermekem a Sote 2. számú női klinikán szültem most ismét várandós vagyok és érdekelne a Margit is, mert a Sote 2.n van a magánorvosom de nem volt az igazi sem a körülmény sem a hozzá állás ezért gondoltam megkérdezlek titeket illetve aki szült a Margitva hogy mondjon nekem tapasztalatokat. Előre is köszönöm
2013. ápr. 26. 09:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is a Margitban szültem,meg voltam elégedve,igaz főleg az orvosom(dr.Szigethy Adrienn ) miatt választottam őket..Szülésznők is rendesek volt,csecsemősök között azért akadt egy-két nem éppen kedves..Rend volt,tisztaság,minden nap takarítottak,erre nem lehetett panaszom.

Nemrég tudtam meg,hogy útban van a második baba,viszont Szigethy doktornő is babát vár,úgyhogy én sem tudom,hogy még mi lesz..Közel van a Margit,de a Szent Imrében illetve a SOTE II-n is ajánlottak barátnőim egy-egy orvost.

2013. ápr. 26. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
4/5/7/9 vagyok: 11-es, nekem is ő az orvosom, augusztusban fog szülni, jelenleg még dolgozik, a kórházban is és a rendelőjében is, szerintem ha meg voltál elégedve vele menj el hozzá és kérdezd meg kit ajánlana maga helyett. Én még megszülök nála, de arról beszéltünk, hogy ha bármi miatt nem tud jönni akkor dr. Mihályi Istvánnak szól és ő jön helyette, így szerintem őt (vagy többek közt őt) fogja ajánlani. Nekem 2 barátnőm is nála szült, és nálam is segédkezett az előző szülésem indításánál, nagyon jó fej, alapos, lelkiismeretes, emberileg és szakmailag is jó.
2013. ápr. 26. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm,voltam már Szigethy doktornőnél akkor mondta,hogy már nem tud vállalni.Mihályi doktort javasolta,nála még igaz nem voltam.
2013. ápr. 26. 23:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Szilveszterkor szültem a Magyar Attilánál. Nem akartam megfogadni a szülésre, de így alakult és nem bántam meg! Indított szülésem volt terminus túllépés miatt, miattam jött be előbb ügyeletbe, nagyon rendes és jófej volt.

A TB-s terhesgondozására általában elég sokan szoktak menni, ha ráérsz végigvárod, vagy érdemes jóóó korán odamenni és beadni a kiskönyvedet. A magánrendelése a Bécsi úton van, szintén a busz vonalán.

Az első terhességemet a 20. héttől követte, de a szülésnél nem volt ott, mert akkor ment nászútra. A másodikat végig ő gondozta. Nincs nála olyan, hogy hülye kérdés, bármit elmondhattam, kérdezhettem, jókat nevettünk.

Azt szerettem a Margit kórházban, hogy van egy működő rendszer. Mikor hova kell menni, kit kell felhívni, stb. Mindenki tudja a dolgát és része ennek a gépezetnek. Engem ez nagyon megnyugtatott, nem éreztem magam elveszettnek, mint a SOTE I-en, ahova addig a magánorvos miatt jártam.

Az egyetlen negatív dolog, hogy a gyerekágyas részlegen borzasztó kényelmetlenek az ágyak. Friss gátsebbel nem egy élmény:-((

2013. ápr. 28. 01:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem Magyar doktort fogom választani, mindenki őt ajánlotta Szigethy doktornő nem áll közel a szívemhez nekem nem jött be a stílusa az első babámnál voltam nála 2 szer de elég is volt, akkor mentem a magán orvoshoz a sote II.n, Decemberbe fogok szülni és szerintem a térítéses 1 ágyas szobát fogom választani. :) mindenkinek aki várandós kellemes várandósságot :)
2013. ápr. 28. 13:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom túl vagytok-e már a szülésen, de én 1 hónapja szültem Magyarnál, egy ágyas szobában voltam, ha van kérdésed, szívesen válaszolok!
2013. dec. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!