Margit kórházról véleményetek? Illetve a Sote 2 ről?
Mikor szültél a SOTE II.-n?
Mert Én febr.27-én (8hete)szültem meg a pici fiamat, fogadott orvosom, és fogadott szülésznőm volt, és mindennel megvoltam elégedve!
A szülőszobák felújítottak, és a gyerekágyas osztályt is ki lehetett bírni!Szerda hajnalban szültem, és szombaton már jöhettünk is haza!Minden ok volt!
Nyugodtan szüljél a SOTE II.-n, jó kezekben leszel!Ki az orvosod?Van szülésznőd?Érdemes fogadni!
Részemről a Margit felejtős, két barátnőm is nagyon rosszakat mesélt!
Sotet nem ismerem, én a Péterfyben szültem és csak ajánlani tudom!
Köszönöm a válaszokat, akkor úgy hiszem meg esett a választásom a Margitba fogok szülni, az hogy a csecsemősök bunkók azon meg se lepődök nem fizetik őket halálra akkor minek kedveskedjenek, persze azokon kívül akik a szakma szenvedélye miatt azok :D
Igazából azért is állt hozzám közelebb margit mert nem kell anyit utazni egy vizsgálatért Békáson lakok és a margit a 160 as busz vonalán van bár mikor 20 perc alatt ott vagyok. Köszönöm mindenkinek :) szép napot!!!
Innen le tudod tölteni a terhesgondozási tervet, ezen nagyjából minden tudnivaló és elérhetőség ott van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!