Ezért felelősségre vonható az orvos? Bent maradt lepény darab.
Sziasztok.
8 hete szültem, és most volt küretem, mert mint kiderült a doki akinél szültem nem vette észre h bent maradt egy darab a lepényből.
Ez eddig fogjuk rá, megeshet, de...
Mikor a szülésznő kiterítette a lepényt, még mutatta is az orvosnak h mintha egy helyen hiányos lenne, de a doki nem tett semmit,meg se nézett.
Szerencsére kontrollra máshoz mentem, aki közölte h nem húzódótt össze a méhem, a műtét után pedig szólt h egy lepénydarab miatt.
Volt valakinek hasonló? Megéri lépni az ügyben?
Nem, pénzt nem fogsz kapni, mivel munkából nem estél ki...
Sok pénz csak rám enne az ügyvédre....
Köszi.
igazából nem csak a pénz miatt. Nagyon felelőtlen orvos, más hanyagsága is volt a terhesség alatt, és szüléskor is.
Nem akarom h másnak is baja legyen.
Gondoltam rá, de sajnos simán beperelhet rágalmazásért ha kiirom.
Annyit elárulok h zala megye, és ha valaki érintve érzi magát, nyugodtan írjon privit.
Szia!
Nekem is maradt lepénydarabka bent. 9 hét vérzés után mikor visszamentem, sápadtan közölték velem, h ezt azonnal ki kell kaparni,már haza se menjek. (itthon várt a 2 hónapos kisfiam,de ne menjek haza) Szülésnél az orvos és a szülésznő is bekukkantott, h megnézzék maradt-e vmi bent. nem láttak semmit, pedig igen alaposan átnéztek mindent (lepényt is,meg a méhemet is) Ügyeletes orvosnál szültem,nem bántam meg. A doktornő rendkivül kedves,segitőkész volt, bent volt végig a vajúdás alatt is. Én egyáltalán nem hibáztatom se a dokit,se a szülésznőt. Megesik, h nem látszik, h leszakad egy kis darabka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!