Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezért felelősségre vonható az...

Ezért felelősségre vonható az orvos? Bent maradt lepény darab.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

8 hete szültem, és most volt küretem, mert mint kiderült a doki akinél szültem nem vette észre h bent maradt egy darab a lepényből.

Ez eddig fogjuk rá, megeshet, de...

Mikor a szülésznő kiterítette a lepényt, még mutatta is az orvosnak h mintha egy helyen hiányos lenne, de a doki nem tett semmit,meg se nézett.

Szerencsére kontrollra máshoz mentem, aki közölte h nem húzódótt össze a méhem, a műtét után pedig szólt h egy lepénydarab miatt.

Volt valakinek hasonló? Megéri lépni az ügyben?

2013. ápr. 22. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, pénzt nem fogsz kapni, mivel munkából nem estél ki...

Sok pénz csak rám enne az ügyvédre....

2013. ápr. 22. 09:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

igazából nem csak a pénz miatt. Nagyon felelőtlen orvos, más hanyagsága is volt a terhesség alatt, és szüléskor is.

Nem akarom h másnak is baja legyen.

2013. ápr. 22. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
jelentheted az orvosi kamaránál, ahogy írtad, hogy más ne járjon így.
2013. ápr. 22. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem írnád ki, melyik kórház, és orvos? Hátha jól jönne másnak is..
2013. ápr. 22. 13:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam rá, de sajnos simán beperelhet rágalmazásért ha kiirom.

Annyit elárulok h zala megye, és ha valaki érintve érzi magát, nyugodtan írjon privit.

2013. ápr. 22. 13:44
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Nekem is maradt lepénydarabka bent. 9 hét vérzés után mikor visszamentem, sápadtan közölték velem, h ezt azonnal ki kell kaparni,már haza se menjek. (itthon várt a 2 hónapos kisfiam,de ne menjek haza) Szülésnél az orvos és a szülésznő is bekukkantott, h megnézzék maradt-e vmi bent. nem láttak semmit, pedig igen alaposan átnéztek mindent (lepényt is,meg a méhemet is) Ügyeletes orvosnál szültem,nem bántam meg. A doktornő rendkivül kedves,segitőkész volt, bent volt végig a vajúdás alatt is. Én egyáltalán nem hibáztatom se a dokit,se a szülésznőt. Megesik, h nem látszik, h leszakad egy kis darabka.

2013. ápr. 22. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!